آریا بانو

آخرين مطالب

دستور تهیه باقلوای گل رز ؛ تاپترین باقلوای دنیا خانه داري

دستور تهیه باقلوای گل رز ؛ تاپترین باقلوای دنیا
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه باقلوا گل رز یا باقلوا پیچ قزوین خوشمزه و مجلسی
پیچیدن باقلوا گل رز نیاز به قلق خاصی دارد و بعد از پخت در فر پخت می شود یا این که میتوانید آن را در روغن داغ سرخ نمایید و سپس در شربت بیندازید.
باقلوا شکل گل رز
باقلوا شکل گل رز یکی از شیرینی های سنتی قزوین است. باقلوا گل رز قزوین را به نام باقلوا پرچمی یا باقلوا پیچ هم می شناسند. باقلوا به شکل گل رز در کشور های دیگر به خصوص ترکیه هم پخت می شود که طرفداران خاص خودش را دارد.
باقلوای گل رز با خمیر فیلو یا خمیر خانگی به دو روش متفاوت تهیه می شود که هر کدام روش پیچیدن خاص خودش را دارد ولی پخت آن شبیه هم است و می توانید متناسب با سلیقه خودتان باقلوا را در فر بپزید یا این که در روغن سرخ کنید.
باقلوای گل رز قزوین
مواد لازم باقلوای گل رز قزوین

زرده تخم مرغ1 عدد
شیر1/4 پیمانه
کره1 ق سوپ خوری
آرد75 تا 100 گرم
بیکینگ پودر1/4 ق چای خوری
کره اضافی20 گرم
مواد لازم برای تهیه مواد میانی باقلوا
پودر پسته1 پیمانه
پودر بادام1 پیمانه
پودر قند1/2 پیمانه
گلاب1 ق غذا خوری
پودر هل1/2 ق چای خوری
مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا گل رز
شکر1 پیمانه
آب1/2 پیمانه
گلاب1 ق چای خوری

آریا بانو

طرز تهیه باقلوای گل رز قزوین
برای تهیه باقلوا ، 1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و با شیر ولرم ، زرده تخم مرغ و بکینگ پودر مخلوط کرده با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. ممکن است مقدار آرد کمتر را بیشتری از دستور نیاز داشته باشید.
روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در دمای محیط بگذارید استراحت کند.
برای تهیه مواد میانی باقلوا گل رز ، پودر پسته و بادام و پودر قند را مخلوط کنید و الک کنید که دانه درشتی در آن وجود نداشته باشد. گلاب و هل را به مغز ها اضافه کرده مخلوط کنید و رویشان را بپوشانید و کناری بگذارید.
خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کرده اید خیلی نازک با وردنه باز کنید و با یک کاتر گرد بزرگ قالب بزنید.
20 گرم کره را ذوب کنید و با قلم مو روی مرکز خمیر را چرب کنید و نصف قاشق غذاخوری از مواد میانی را در مرکز خمیر بریزید و خمیر را جمع کنید و مثل گل بپیچید.
یا این که میتوانید با یک کاتر گرد کوچکتر خمیر را قالب بزنید و 4 یا 5 دایره را در یک خط افقی طوری قرار دهید که یک سوم هر دایره روی دایره قبلی قرار بگیرد سپس مواد را داخل دایره اول قرار دهید و دایره ها را دور مواد رول کنید و با چاقو انتهای خمیر را برش بزنید تا صاف شود و لبه های دایره ها را از هم باز کنید تا گلتان خوش فرم تر شود.
فر را از قبل با دمای 160 درجه گرم کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید ، باقلوا ها را روی سینی فر بچینید و با قلم مو رویشان کره بکشید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و لبه باقلوا کمی طلایی شود.
باقلوا را بعد از پخت کناری بگذارید تا کاملا خنک شود سپس در شربت گرم بیندازید و بعد از 3 ساعت از شربت خارج کنید.
برای تهیه شهر باقلوا ، شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و بدون این که هم بزنید صبر کنید تا شکر ذوب شود. وقتی شربت غلیظ شد ، گلاب را اضافه کرده از روی حرارت بردارید. برای شکرک نزدن میتونید 1 پنس جوهر لیمو به شربت اضافه کنید.
برای تهیه باقلوای گل رز بدون فر میتوانید باقلوا را در روغن داغ سرخ کنید و سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید روغن اضافه اش کشیده شود و در سپس در شهد بیندازید.
باقلوای گل رز ترکیه ای
مواد لازم باقلوای گل رز ترکیه ای
ورقه خمیر فیلوبه میزان لازم
شکر قهوه ای3 ق غ
گردو کوبیده شدهیک چهارم پیمانه
پسته کوبید ه شدهیک چهارم پیمانه
کنجد10 گرم
کره آب شدهبه میزان لازم
مواد لازم برای شهد باقلوا
آب200 میلی لیتر
شکر قهوه ای100 گرم
گلاب1 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق چایخوری

آریا بانو

طرز تهیه باقلوای گل رز ترکیه ای
برای تهیه شهد باقلوا ، شکر و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت بالا قرار دهید تا شکر ذوب شود.
بعد از این که شکر ذوب شد و شربت به جوش آمد ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنیدو 5 دقیقه بجوشانید تا شهد غلیظ شود سپس کناری بگذارید.
برای مواد داخل باقلوا ، گردو ، پسته ، شکر و کنجد را مخلوط کنید.
کف قالب را با کره ذوب شده و به کمک قلمو چرب کنید.
خمیر فیلو را به عرض 5 – 6 سانتی متر به صورت نواری برش بدهید.
روی خمیر را با قلم مو ، کره بکشید.
ترکیب مغز ها را به صورت یک خط باریک در یک سمت نوار به صورت سرتاسری بریزید.
سمت دیگر خمیر را روی مواد تا بزنید و خمیر را رول کنید و داخل قالب بچینید و رویش را یک حوله مرطوب بیندازید که گل رز ها خشک نشوند.
در انتها روی باقلواها را با براش کره بمالید و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا دورشان طلایی شود.
وقتی باقلوا را از فر خارج کردید تا داغ است رویش شربت بریزید و بگذارید سرد شود.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/819546/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

ورود «مهمان سرزده» به کتابفروشی‌ها/یک‌قصه تصویری برای کودکان

حریف تراکتور نصف تیمش را ندارد!

برد راحت امامی مقابل حریف کره‌ای و صعود به نیمه‌نهایی

بهترین موقعیت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر

رکوردشکنی تاریخی بایرلورکوزن و ژابی آلونسو

گل دیدنی پولیتانو به فروزینونه از تمامی زوایا

حمایت کلوپ از ستاره لیورپول

2 خبر از فیلم کوتاه؛ آخرین وضعیت «ابله» و«آخرین شیهه»

چرا غیبت بازیگران و خوانندگان در مهمانی طهماسب، لطمه‌ای به آن وارد نکرده است؟

اولین تصویر منتشر شده از اسکناس 500 هزار تومانی جدید + واکنش بانک مرکزی

خبر جدید دولت درباره حقوق امسال کارمندان و اعلام تغییرات و رقم دقیق افزایش حقوق ها

ماجرای انفجارهای شدید امروز در اصفهان و تبریز چه بود؟ + آخرین جزییات

هجدهمین شماره «همساز» با دونوازی تنبک منتشر شد

غذا دادن غواص به کوسه گرسنه!

وقتی حیوان خانگی ات یک گاو باشد!

روش تهیه ساندویچ سرد مرغ

با این خوراکی های خوشمزه از کبد چرب رهایی می یابید

خانمم 3 ماه است که به جدایی فکر می کند

آقامیرزایی در کایاک 200 متر برنز گرفت

مصدوم رباط صلیبی تراکتور برگشت

محمدنژاد جوان در نخستین مبارزه پیروز شد

کابوس آلومینیوم دوباره برای عالیشاه و پرسپولیس

درگیری هواداران با ستاره‌های میلان

دستاورد جدید ژرمن‌ها در اروپا پس از 29 سال

استقلال در اندیشه پایین کشیدن پرسپولیس

دانشگر با کتف در رفته تمرین می‌کند!

پاس گل‌ هفته به نام جانشین گلسازترین بازیکن گل‌گهر!

استادانی که سن نمی‌شناسند؛ از اسکورسیزی تا اسپیلبرگ و ایستوود

جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند

تاب سواری بهاری آرام جعفری بازیگر سریال معمای شاه در طبیعت بسیار زیبای شمال / تزیین تاب با گلهای زیبا جلب توجه کرد

واکنش احسان علیخانی به عکسی از ایشان که این روزها در فضای مجازی وایرال شده / نه بابا من نیستم فتوشاپه

ماجرای شایعه ازدواج رابعه اسکویی و مازیار لرستانی | اولین واکنش جنجالی مازیار لرستانی به دلخوری خانم بازیگر از او

نماهنگ «گل پونه» با صدای محسن ابراهیم زاده

جزئیاتیی از زلزله بامداد امروز در خراسان رضوی

تفال/ من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم

تقویم تاریخ/ رحلت معلم قرآن، استاد "محمدتقی شریعتی"

یکی از ظریف ترین منبت کاری و کنده کاری روی چوب

شش‌انداز، یک خورش خوش‌خوراک گیلانی

ایجاد اختلال در رشد، قد و وزن کودکان چه موقعی اقدام کنیم؟

فرق انسان و سایر موجودات در نوع دوستی

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

داستانک/ شنوایی کم

فنونی‌زاده: پرسپولیس نمونه یک تیم دونده و درنده است

شگرد گلزنی به نساجی در دست ستاره تراکتور

اصلانیان: تیم‌های پایین جدول پیش باخته برابر پرسپولیس هستند

گلر ذخیره تراکتور در مرز آمادگی

اعتراف یورگن کلوپ پس از حذف لیورپول

قاطع‌ترین برد پرسپولیس در راحت‌ترین بازی فصل!

پرویز برومند: به خطیر اعتقاد دارم!