همه چیز درباره تهیه لیمو عسلی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / اول اینکه لیموها حتما باید زرد باشن اگر سبز باشد تلخ میشن،برش های نازک بدید و هسته هاشو حتما دربیارید.__
📍تو ظرف خشک و تمیز یه لایه لیمو بچینید و یه قاشق پر عسل بریزید و همینطور ادامه بدید.__
📍روی ظرف رو خالی بذارید چون لیموها آب میندازه از ظرف سر ریز نشه.__
📍روی لایه ی آخر دو ق عسل بریزید.__
📍میتونید به جای عسل شکر بریزید.__
📍یه هفته تو کابینت بذارید و روزی دو تا سه
ساعت سر و ته کنید که عسل ته نشین نشه.__
📍بعدش بذارید یخچال و استفاده کنید.__
📍میتونید ما بین لایه ها دارچین و
زنجبیل هم بریزید.__
📍حتما برای روزهای سرد آتی درست کنید و نوش جان
-
چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۳:۲۵
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/820887/