آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک پودینگ خانه داري

طرز تهیه کیک پودینگ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کیک پودینگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پودینگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک پودینگ تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان وانیل ½ قاشق چایخوری شیر ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان آرد 1٫5 لیوان پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری سرپر بیگینک پودر 1 قاشق سوپخوری نمک ½ قاشق چایخوری مواد لازم برای پودینگ شیر 3 لیوان نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری شکر ½ لیوان کره 1 قاشق غذاخوری وانیل ½ قاشق چایخوری طرز تهیه کیک پودینگ مرحله اول برای تهیه کیک پودینگ خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم می زنیم. مرحله دوم در بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شده و بوی نامطبوع آن از بین برود. زمانی که مخلوط تخم مرغ حجیم، روشن و کش دار شد، شیر و روغن مایع را به کاسه می افزاییم. مرحله سوم حالا مایه درون کاسه را با دور کند همزن برقی به مدت 1 دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو می باشد را درون الک ریخته و 3 مرتبه از الک رد می کنیم. مرحله چهارم در این مرحله مواد خشک را اضافه کرده و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری کره نرم شده چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم. مرحله پنجم حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. مرحله ششم در این فاصله به سراغ درست کردن مایه پودینگ می رویم، برای این منظور نشاسته ذرت را به همراه آرد درون یک قابلمه مناسب الک کرده، سپس شکر را به همراه شیر به آن می افزاییم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم. مرحله هفتم زمانی که تمام مواد درون شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه پودینگ به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه پودینگ به غلظت دلخواهمان رسید، کره و وانیل را به آن می افزاییم. مرحله هشتم حالا مایه پودینگ را به خوبی مخلوط می کنیم تا کره درون آن ذوب شده، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از اتمام پخت کیک برای اطمینان از پخته شدن آن، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم. مرحله نهم در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد روی آن با انتهای ماسوره سوراخ ایجاد می کنیم. مرحله دهم حالا کیک های جدا شده را درون یک کاسه جداگانه ریخته و کنار می گذاریم، سپس مایه پودینگ را به صورت پخش روی کیک می ریزیم. در ادامه خرده های کیک را پودرکرده و به صورت پخش روی مایه پودینگ می ریزیم. مرحله یازدهم برای شکیل تر شدن ظاهر کیک، می‌ توانید قسمت های سفید رنگ که با خورده کیک پوشیده نشده است را با مقداری پودر کاکائو کاور کنید. در نهایت کیک را به دلخواه با توت فرنگی و خلال پسته تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

کیک پودینگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پودینگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک پودینگ
تخم مرغ3 عدد
شکر1 لیوان
وانیل½ قاشق چایخوری
شیر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
آرد1٫5 لیوان
پودر کاکائو1 قاشق سوپخوری سرپر
بیگینک پودر1 قاشق سوپخوری
نمک½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای پودینگ
شیر3 لیوان
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
آرد3 قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
کره1 قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک پودینگ
مرحله اول
برای تهیه کیک پودینگ خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم می زنیم.
مرحله دوم
در بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم تا تخم مرغ به صورت یکدست هم زده شده و بوی نامطبوع آن از بین برود. زمانی که مخلوط تخم مرغ حجیم، روشن و کش دار شد، شیر و روغن مایع را به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مایه درون کاسه را با دور کند همزن برقی به مدت 1 دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو می باشد را درون الک ریخته و 3 مرتبه از الک رد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد خشک را اضافه کرده و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری کره نرم شده چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت 40 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
در این فاصله به سراغ درست کردن مایه پودینگ می رویم، برای این منظور نشاسته ذرت را به همراه آرد درون یک قابلمه مناسب الک کرده، سپس شکر را به همراه شیر به آن می افزاییم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
زمانی که تمام مواد درون شیر حل شدند، قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه پودینگ به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه پودینگ به غلظت دلخواهمان رسید، کره و وانیل را به آن می افزاییم.
مرحله هشتم
حالا مایه پودینگ را به خوبی مخلوط می کنیم تا کره درون آن ذوب شده، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از اتمام پخت کیک برای اطمینان از پخته شدن آن، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله نهم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد روی آن با انتهای ماسوره سوراخ ایجاد می کنیم.
مرحله دهم
حالا کیک های جدا شده را درون یک کاسه جداگانه ریخته و کنار می گذاریم، سپس مایه پودینگ را به صورت پخش روی کیک می ریزیم. در ادامه خرده های کیک را پودرکرده و به صورت پخش روی مایه پودینگ می ریزیم.
مرحله یازدهم
برای شکیل تر شدن ظاهر کیک، می‌ توانید قسمت های سفید رنگ که با خورده کیک پوشیده نشده است را با مقداری پودر کاکائو کاور کنید. در نهایت کیک را به دلخواه با توت فرنگی و خلال پسته تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/821380/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود