آریا بانو

آخرين مطالب

مرگ ناگهانی با این خوراکی‌ها/ چگونه سیب زمینی، بادام هندی و گوجه فرنگی باعث مرگ می‌شوند؟ پزشکي

مرگ ناگهانی با این خوراکی‌ها/ چگونه سیب زمینی، بادام هندی و گوجه فرنگی باعث مرگ می‌شوند؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برخی مواد غذایی نیز وجود دارند که می توانند به آرامی یا سریع موجب مرگ انسان شوند.

برخی غذاهای عجیب و غریب و البته گران قیمت، مانند ماهی بادکنکی و قارچ های وحشی از جمله نمونه هایی هستند که باید مراقب مصرف آنها باشید. اما شاید شگفت زده شوید اگر بدانید برخی مواد غذایی پر مصرف نیز دارای عناصری هستند که بسیار سمی بوده یا بر اساس روش تهیه می توانند به گزینه ای خطرناک برای زندگی انسان تبدیل شوند.
مرگ ناگهانی با دانه ها و هسته های میوه
میوه هایی مانند سیب، گیلاس، هلو، و زردآلو دارای یک نوع هیدروژن سیانید به نام «اسید پروسیک» در دانه ها یا هسته های خود هستند.

آریا بانو


البته مردم به طور معمول این بخش از میوه را مصرف نمی کنند، اما در صورت مصرف اتفاقی یا به هر دلیل دیگری می توانند همانند قاتلی خاموش عمل کنند. البته دانه ها و هسته های میوه اسلحه ای قوی نیستند زیرا قربانی باید حداقل یک فنجان از پودر آنها را مصرف کند تا جان خود را از دست بدهد.
مرگ ناگهانی با ریواس
ماده خطرناک ریواس در برگ های این گیاه است که به نام «اسید اگزالیک» شناخته می شود. این ترکیبی شناخته شده است زیرا موجب تشکیل سنگ های کلیه می شود. البته شما باید تقریبا 11 پوند (5 کیلوگرم) برگ ریواس مصرف کنید تا کلیه ها به طور کامل از کار بیفتند، اما به خاطر داشته باشید که حتی یک سنگ کلیه نیز می تواند دردی شدید را در بدن ایجاد کند.
از آنجایی که تنها برگ های ریواس خطرناک هستند، نیازی نیست تا به طور کامل از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنید. ریواس منبع خوبی برای منگنز، منیزیم، فیبر غذایی، کلسیم، ویتامین C، و ویتامین K است.
مرگ ناگهانی با جوز هندی
جوز هندی در واقع یک ماده غذایی توهم‌زاست، اما پیش از این که وارد این مرحله شوید با احساس بیماری شدید مواجه خواهید شد. مصرف 0.2 اونس (5.6 گرم) جوز هندی در یک وعده می تواند موجب تشنج و مصرف 0.3 اونس (8.5 گرم) از آن می تواند به حمله بیماری منجر شود.
هر دو شرایط می توانند بالقوه مرگبار باشند. ظاهرا توهم همواره نمی تواند سرگرم کننده باشد و اُوردوز با جوز هندی موجب شرایطی به نام «جنون جوز هندی» می شود که فرد را با حس نابودی و تشنگی که از بین نمی رود، مواجه می سازد.
مرگ ناگهانی با سیب زمینی
مصرف گلیکو آلکالوئیدها که در برگ ها، ساقه ها و جوانه های سیب زمینی وجود دارند می تواند موجب سردرد گیج کننده، گرفتگی ماهیچه، اسهال، و حتی کما و مرگ شود.
گلیکو آلکالوئیدها عامل رنگ سبز سیب زمینی های مانده محسوب می شوند. تنها 3 تا 6 میلی گرم از گلیکو آلکالوئیدها در هر کیلو از وزن بدن انسان می تواند مرگبار باشد، از این رو، پرهیز از مصرف سیب زمینی هایی که جوانه زده اند یا زیر پوست آنها سبز شده است، اهمیت دارد. سیب زمینی ها در صورتی که دور از نور خورشید نگهداری شوند بیشتر دوام می آورند، از این رو، آنها را در جای خشک و تاریک نگهداری کنید.
مرگ ناگهانی با بادام تلخ
بادام ها تنها زمانی خطرناک هستند که نوع اشتباه را مصرف کنید. بادام های شیرین در صورت مصرف متعادل، خوراکی هایی سالم هستند، اما بادام های تلخ حاوی سطوح بالای هیدروژن سیانید هستند.
تنها 7 تا 10 دانه بادام تلخ خام می تواند یک فرد بزرگسال را به شدت بیمار کرده و به طور بالقوه موجب مرگ یک کودک شود. با این وجود، بادام های تلخ نوعی از این ماده غذایی هستند که برای عصاره گیری استفاده می شوند و به دلیل پشت سر گذاشتن روند فرآوری به گزینه ای بی خطر تبدیل می شوند.
مرگ ناگهانی با عسل غیر پاستوریزه
عسل غیر پاستوریزه یا خام اگر حاوی «گرایانوتوکسین» باشد می تواند به یک ماده غذایی خطرناک تبدیل شود. این اتفاقی زمانی رخ می دهد که زنبورهای گرده افشان روی گیاهانی که حاوی این ماده سمی هستند، می نشینند. پاستوریزه کردن عسل سطوح گرایانوتوکسین را به محدوده بی خطر کاهش می دهد، اما عسلی که این فرآیند را پشت سر نمی گذارد می تواند خطرناک باشد.
تنها یک قاشق غذاخوری گرایانوتوکسین غلیظ می تواند موجب سرگیجه، ضعف، تعریق، و استفراغ برای بیش از 24 ساعت شود. به طور ویژه، مصرف این ماده می تواند افرادی که از نقص ایمنی رنج می برند را در معرض خطر مرگ قرار دهد.
مرگ ناگهانی با گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یکی از پر مصرف‌ترین مواد غذایی در سراسر جهان است. از خود گوجه فرنگی در غذاهای مختلف استفاده می شود و رب و سس آن نیز بسیار پر طرفدار است. با این وجود، ساقه ها و برگ های گوجه فرنگی حاوی سموم قلیایی هستند.
اگرچه باید مقدار زیادی برگ گوجه فرنگی مصرف کنید تا جان خود را از دست بدهید، اما مقدار کم آن نیز می تواند موجب ناراحتی شدید معده شود.
مرگ ناگهانی با ماهی تن
ماهی تن از جمله ماهی هایی است که جیوه جذب می کند که می تواند انباشت این ماده در بدن افرادی که به مقدار زیاد ماهی تن مصرف می کنند را در پی داشته باشد. جیوه می تواند آسیب جدی به کلیه ها وارد کند یا وارد مغز شده و موجب بروز نشانه های دیوانگی شود.
با انباشت جیوه در بدن، این ماده می تواند محرکی برای انواع مختلف بیماری ها، از جمله مواردی مرگبار شود. پس در شرایطی که یک یا دو وعده ماهی تن مساله ساز نیست، مصرف منظم آن می تواند به افزایش سطوح جیوه در بدن انسان منجر شده و شرایطی ناخوشایند را رقم بزند.
مرگ ناگهانی با بادام هندی
بادام هندی خام حاوی ماده ای به نام «اوروشیول» است که این ترکیب شیمیایی در پیچک سمی نیز یافت می شود و می تواند موجب واکنش های آلرژیک مرگبار در برخی افراد شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که نمونه های بادام هندی موجود در بازار که به عنوان خام فروخته می شوند در واقع خام نبوده و بخارپز شده اند تا اوروشیول در آنها از بین برود.
این نکته ای مهم است و باید از مصرف بادام هندی واقعا خام که از درخت جدا می شود، پرهیز کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/821910/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

10 علامت که میتواند شما را آگاه کند افسردگی دارید

دمنوش هایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا

چگونه بدون کلافگی و خستگی در خانه بمانیم؟

آیا نگرانی و استرس ،خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش می دهد؟

آیا ویروس کرونا باعث افسردگی می‌شود

چگونه خود را قرنطینه کنیم؟

نحوه مدیریت کارمندان از راه دور

راه حل آشتی با دوست بعد از دعوا

چگونه روانشناس خوب را از بد تشخیص دهیم

خستگی تصمیم چیست و چگونه با این خستگی مقابله کنیم؟

خوابیدن با ناراحتی چه عوارضی دارد؟

هنگام استرس چه کارهایی انجام ندهیم؟

زبان بدن چیست و فواید آن کدام است؟

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب