آریا بانو

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه‌ها باشد/ روابط عمومی باید منشأ تحولات فکری حوزه رسانه‌ای شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه‌ها باشد/ روابط عمومی باید منشأ تحولات فکری حوزه رسانه‌ای شود
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در کارگاه آموزشی رابطین روابط عمومی بنیاد استان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول دستگاه‌های اجرایی باشد و روابط عمومی‌ها با حس مسئولیت پذیری نقش خود را ایفا کنند.

به گزارش «ایثار مازندران»، سعید کهن‌سال در کارگاه آموزشی رابطین روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران که در موسسه فرهنگی ورزشی ایثار در ساری برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، نقش روابط عمومی را در جهت تولید محتوای برنامه‌های فرهنگی از قبیل موشن، اینفوگرافیک، تیزر و کلیپ در حوزه ایثار و شهادت مهم دانست و گفت: اگر امروز می‌خواهیم بر غول رسانه‌ای مقابله کنیم باید خودمان در این حوزه محتوا ایجاد کنیم، اطلاعات و عملکرد سازمان خود را در چارچوب سیاست‌ها و رویکردها بیان کنیم.
کهن‌سال، ظرفیت‌یابی و ظرفیت‌سازی را در راستای اجرای قوانین و مقررات مهم دانست و اظهار کرد: یک روابط عمومی تا زمانی که به قوانین مسلط نباشد نمی‌تواند عملکرد درستی از دستگاه خود ارائه دهد، نقش روابط عمومی به عنوان کمک به مدیریت می‌تواند منجر به پویایی و بالندگی سازمان شود و امروز این توانمندی و مهارت در میان این نیروی جوان و پا به کار در بنیاد وجود دارد.
وی ارتباط معنادار با اصحاب رسانه را یکی از وظائف مهم روابط عمومی عنوان کرد و یادآور شد: امروز شما می‌توانید در دیدار با والدین معظم شهدا خاطرات و ناگفته‌های این عزیزان را در فضای مجازی برای نسل‌های آینده تبیین کنید، این امر می‌تواند منشأ تحولات فکری و رفتاری در فضای رسانه‌ای شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با تأکید بر گفتمان سازی در حوزه روابط عمومی، گفت: باید به سمت و سوی تشکل‌ها برویم و با ایجاد شبکه، کار علمی با نگاه دینی داشته باشیم، با برجسته کردن نهاد اجتماعی، نمادسازی کنیم.
کهن‌سال با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت برای تمامی دستگاه‌های اجرایی مرجع بوده و اولویت اول باشد، عنوان کرد: روابط عمومی‌ها باید نقش خود را در این ارتباط پر رنگ ببینند و با حس مسئولیت‌پذیری و نگاه دلی در حوزه ایثار و شهادت و همچنین در اجرای قوانین جامعه ایثارگری نقش خود را ایفا کنند، چرا که فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ فضیلت‌ها است.
این مسئول اذعان داشت: ما قرارگاه رسانه‌ای را با همکاری صدا و سیما تا دل کربلا بردیم، در اربعین امسال در کربلا مستقر خواهیم شد و در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شاهد اقدامات فرهنگی اثرگذار خواهیم بود، در جهت اشاعه این فرهنگ غنی با مشارکت صدا و سیما گروه تلویزیونی اینترنتی و شاهد را راه‌اندازی هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اضافه کرد: از تمامی ظرفیت‌های استانی به ویژه ظرفیت روابط عمومی استانداری مازندران در رابطه با یک درصد از اعتبارات فرهنگی دستگاه‌ها استفاده خواهیم کرد، ما به دنبال این هستیم که مشکل ایثارگر حل شود، تحولات فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت زمانی محقق می‌شود که مهندسی پیام و انتشار را در دست بگیریم و پس از آن به جوانان و نوجوانان منتقل کنیم.
کهن‌سال در بخشی از سخنان به مقایسه جوامع سنتی و مدرن پرداخت و افزود: در جوامع سنتی بر خلاف جوامع مدرن، محور و ملاک دین و ارزش‌های اسلامی است، اگر امروز جوامع مدرن در زمینه آزادی، فرهنگ، عدالت و امنیت با چالش‌های عظیمی روبرو است به دلیل نداشتن هویت دینی و اسلامی است، اگر نتوانیم بین آن‌ها تمیز قائل شویم، واقعیت‌ها را درک نکنیم و با رویکرد خودمان تطبیق ندهیم چه بسا دچار تزلزل خواهیم شد.
مدیرکل بنیاد مازندران با بیان اینکه روابط عمومی در خوشنامی سازمان نقش مهمی به عهده دارد، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در امر برنامه‌های عملیاتی نسبت به سایر دستگاه‌ها جلوتر است، لذا فعالیت‌هایی که در قالب برنامه عملیاتی انجام گرفته است باید معرفی و برجسته شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در بخش دیگری از سخنان خود از نگاه دلی استاندار مازندران نسبت به پیگیری مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران قدردانی کرد و گفت: حضور هفتگی استاندار مازندران در منازل شهدا و دیدار با والدین عزیز آنان و همچنین ایثارگران عزیز، بیانگر ارادت ایشان به خاندان معزز شهدا و جامعه ایثارگری است.
این مسئول افزود: با تأکید استاندار مازندران، سامانه‌ای از وصیت‌نامه شهدا در فضای مجازی ایجاد کردیم تا در جهت ترویج، اشاعه و انتقال این فرهنگ نقش بسزایی ایفا کرده باشیم.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در رابطه با جهاد تبیین افزود: جهاد تبیین در سایه سرعت عمل در اطلاع‌رسانی و تصمیم‌گیری به موقع محقق خواهد شد، روابط عمومی‌ها در حوزه اطلاع‌رسانی باید هنرمندانه عمل کنند. فضای مجازی را به طور صحیح رصد کرده و عملکرد درستی ارائه دهند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران با بیان اینکه روابط عمومی‌ها مشاورانی امین برای مدیران محسوب می‌شوند، اظهار کرد: باید به جزئیات مسائل سازمانی دقت و اشرافیت بیشتری داشته باشیم تا آسیب‌ها را خوب بشناسیم و با نگاه پیشگیرانه، به موقع اقدام کنیم.
نوربخش گفت: امروز دشمن در پی کمرنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت و اعتقادات مردم است، باید ارتباط خود با رسانه‌ها را بیشتر کنیم تا نقشه‌های شوم دشمنان به ناامیدی تبدیل شود، امروز دشمن از اسلام هراس دارد و به قدرت واقعی اسلام پی برده است.
وی ضمن ابلاغ سلام حسینی پور استاندار مازندران به جمع حاضر، عنوان کرد: کهن‌سال مدیری توانمند، پیگیر و با برنامه است و با جدیت مشکلات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را از طریق دستگاه‌های اجرایی و غیره پیگیری می‌کند و این نگاه مطالبه گری باید در وجود همه ما نهادینه شود.
نوربخش از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به دلیل برگزاری این کارگاه آموزشی قدردانی کرد و گفت: این قبیل کارهای آموزشی که منجر به هم‌اندیشی و هم‌افزایی در جهت ارتقای سطح علمی در حوزه روابط عمومی می‌شود، در روند پیشرفت برنامه‌های حوزه اطلاع رسانی و رسانه‌ای اثرگذار خواهد بود.
گفتنی است در این کارگاه آموزشی علاوه بر آموزش شیوه‌های خبرنویسی و تهیه گزارش، موضوعات مهم رسانه‌ای، فضای مجازی و غیره مطرح و مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت، همچنین از تلاش‌ها و زحمات رابطین روابط عمومی بنیاد مازندران در عرصه اطلاع‌رسانی و ... قدردانی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/958728/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD