آریا بانو

آخرين مطالب

در نقطه‌نظرات شورایی‌ها پس از ارائه گزارش سفرهای خارجی مطرح شد؛

تشکری هاشمی: باید سفرها برای کسب تجربه و انتقال دانش انجام شود/ علوی: کمیته سفرهای خارجی به راحتی با سفرها موافقت نمی‌کند شهرداری تهران

تشکری هاشمی: باید سفرها برای کسب تجربه و انتقال دانش انجام شود/ علوی: کمیته سفرهای خارجی به راحتی با سفرها موافقت نمی‌کند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش رییس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری پایتخت درباره سفرهای خارجی مدیران شهری، نقطه نظراتشان را بیان کردند.

به گزارش خبرنگار شهر ، حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش کمیته سفرهای خارجی از سوی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه گزارشات سفرهای خارجی حاوی گزارشات تخصصی و عملیاتی نیست، اظهار کرد: تنها نمی توان به گزارش خبری و تصویری اکتفا کرد و باید به صورت تخصصی گزارش ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: برای مثال یکی از اعضای شورا به اسپانیا سفر کرد اما هیچ سوالی پرسیده نشد که از چند پروژه شهری بازدید کرده و چه اقداماتی صورت گرفت؛ تا جایی که بنده اطلاع دارم از هیچ پروژه ای در این سفر بازدید نشد.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید خروجی و نتایج سفرها ارائه شود، تأکید کرد: سفرها بدون حضور مقامات شهری انجام می شود و با حضور حداکثری نیروهای روابط عمومی صورت می گیرد؛ عمدتاً از هفت نفری که در سفرها حضور دارند اغلب نیروهای روابط عمومی هستند در حالیکه باید متخصصینی حضور داشته باشند که بتوان از توان آنها استفاده کرد.
کاشانی به حضور 6 نفر در سفر به کازان روسیه پرداخت و در ادامه تصریح کرد: برای مثال نمایشگاهی نیز در عراق برگزار شد و کشور سوریه و ترکیه در آن حضور نداشتند اما ما در این نمایشگاه حضور داشتیم؛ تنها شخصی که از عراق دعوت شد رئیس مرکز ارتباطات شهرداری بود. به نظر من این هزینه ها بار قیامتی دارد و باید بازگشتی برای مردم داشته باشد.
علی اصغر قائمی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز با بیان اینکه شهرداری باید در سفرها مسیری را طی کند که شورا در جریان باشد، گفت: به اعتقاد من مجامعی که در تهران نمایندگی دارند در اولویت بالاتری هستند؛ هر چند ممکن است نشست های ادواری این مجامع در دیگر کشورها برگزار شود.
تلاش شده سفرها به نتیجه منتج شود
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه با تأکید بر اینکه تلاش شده سفرها چه در دوره گذشته و چه امروز به نتیجه منتج شود، اظهار کرد: سفر یک ضرورت و ابزار دیپلماسی است و باید به یک نتیجه برای مدیریت شهری تبدیل شود؛ سفرهای خارجی در برخی موارد برای نیاز نمایندگان و مدیران برای این سفرهاست و در برخی موارد نیز سفرها به حضور این افراد نیاز دارند.
وی افزود: بنده سراغ دارم که عده ای در سفرها تنها از فرودگاه به فرودگاه دیده می شوند و به دنبال تفریح هستند؛ لذا بسیار اهمیت دارد که سفرها نتیجه بخش باشد. باید کمیته سفرهای خارجی تأکید جدی بر ارائه گزارشات سفرها و انتقال تجارب داشته باشد تا شاهد تبدیل گزارشات به سود در فعالیت های شهری باشیم. گزارشات سفرها باید بررسی شود افرادی که حضور آنها در سفرها ضرورتی نداشته در لیست سیاه قرار بگیرند.
علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه باید گزارشات بهتر ارائه شود و شفافیت در آن مورد توجه قرار بگیرد، تأکید کرد: ما با کشورهای همسایه می توانیم بده بستان هایی انجام دهیم که به نفعمان باشد.
باید سفرها برای کسب تجربه و انتقال دانش انجام شود
جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا تأکید کرد: برای شهری که سالانه چند ده هزار میلیارد تومان برای پروژه ها هزینه می کند اگر بدون استفاده از تجارب موفق دنیا و سیاست های منجر به ارتقاء کیفیت شود، عمل کنیم و ناآگاه باشیم، نتایج چندانی نخواهد داشت؛ باید سفرها برای کسب تجربه و انتقال دانش انجام شود که در این صورت مطلوب است اما اگر زنگ تفریح مدیران باشد به آن ایراد خواهیم گرفتم.
وی ادامه داد: در خصوص ضرورت سفرها باید توضیح داده شود؛ باید مشخص شود که در کشورهایی که سفر کردیم چه اهداف و ضرورت هایی وجود داشته است.
کمیته سفرهای خارجی به راحتی با سفرها موافقت نمی کند
سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در اوایل کار از هر چهار یا پنج درخواست سفر مطرح شده، به همراه آقای فروزنده تقریبا با بیشتر آن مخالف بودیم، گفت: همکاران ما متوجه شدند که کمیته سفرهای خارجی به راحتی با سفرها موافقت نمی کند؛ در برخی موارد سفرهایی با محوریت مدیریت بحران و آتش نشانی مطرح می شود که جای بحث ندارد و روی تعداد افراد حاضر بحث صورت می گیرد.
وی تأکید کرد: تعداد حاضران در سفرها و تعداد روزهای سفر در کمیته سفرهای خارجی، بحث و مراقبت انجام می شود و گزارش مکتوب هر سفر نیز دریافت می شود و در جلسات بعدی مورد بررسی قرار می گیرد؛ همانطور که گفته شد در اولین سفرها تعداد همکاران مرکز ارتباطات زیاد بود که کاهش یافت.
علوی با بیان اینکه باید افرادی به سفرها بروند که حضور آنها ارزش افزوده داشته باشد، گفت: اینکه یک نفر در سفر حضور یابد و مترجمی نیز در کنار او راهی سفر شود، هزینه بر است؛ لذا انتخاب افراد مورد توجه قرار می گیرد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه نتایج و دستاوردها باید در ابتدا مشخص باشد، گفت: گزارشات ارائه شده در این خصوص باید آماری باشد که به همین شکل ارائه شد.
مهدی چمران افزود: خانم شمس احسان پس از سفر به اسپانیا، گزارش خوبی را از این سفر به ما ارائه دادند که گزارشی محتوایی بود و از این موضوع تشکر می کنیم.
وی با بیان اینکه پیشرفت تکنولوژی ضرورتی را که از نزدیک باید پروژه ها را ببینیم از بین می برد، یادآور شد: اینکه برویم و ببینیم که چگونه عمل کردند، می تواند موجب شود تا به راحتی از سراسر دنیا تجربیات را جمع آوری کرد.
مردم باید بدانند که هزینه سفرها هدررفت نبوده است
احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورا نیز با بیان اینکه شرکت در جلسات به صورت آنلاین اتفاق خوبی است، اظهار کرد: نیازی به حضور فیزیکی و هزینه هنگفت در برخی سفرها نیست.
وی با تأکید بر اینکه طول سفر، افراد حاضر در سفر، گزارشات و دستاوردها باید لحاظ شود، تصریح کرد: کسانی که به سفرها انتقاد دارند عدم انتشار میزان هزینه سفر است و اگر اعداد لحاظ شود شاید اعضا با آن مخالفت کنند.
صادقی با بیان اینکه دستاوردهای سفرها منتشر نمی شود، خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که هزینه هدررفت نبوده است؛ شهرهایی مثل مشهد این گزارشات را ارائه می دهند و در تهران نیز باید ارائه شود.
وی اعلام کرد: گزارشات سفرها تا 24 اسفندماه بوده و چرا مابقی آن انجام نشده است؟ با اتصال وب سرویسی می توان سامانه سفرهای خارجی را به سامانه شفافیت متصل کرد تا مشکل بارگذاری اطلاعات حل شود.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز با بیان اینکه انتظار ما این بود که گزارش کیفی تر باشد اما آماری بود، گفت: آمار سفرها در دهه 90 و سال 1400 قابل مقایسه نیست؛ چراکه در دهه 90 شاهد گشایش های بین المللی بودیم و از هر کشوری به راحتی ویزا می گرفتیم و در آن زمان آتش نشانان را به لندن اعزام کردیم اما امروز تحریم ها زیاد است و امکان چنین سفرهایی وجود ندارد لذا مقایسه اشتباه است.
وی تأکید کرد: ضرورت و خروجی سفر باید در گزارشات لحاظ شود. بنده 10 سال در کمیته سفرهای خارجی حضور داشتم و در مورد حضور مدیران باید حداکثر سخت گیری لحاظ می شد اما برای کارشناسان این سخت گیری نبود چون تخصصی بود؛ مدیران یا برای کنفرانس ها و یا برای نمایشگاه ها می رفتند و گزارش خاصی ارائه نمی دادند.
امانی با بیان اینکه ما هیچ ایرادی به سفرهایی که خروجی داشته باشند، نمی گیریم، یادآور شد: اگر سفر ضرورت و خروجی داشته باشد، حتما از آن حمایت خواهیم کرد و حتما باید اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/962701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

مایندفولنس یا ذهن آگاهی چیست و چه فوایدی دارد؟

روانشناسی مهاجرت چیست؟ دلایل مهاجرت و مشکلات فرد مهاجر

در چه سنی بیشتر احساس بدبختی میکنیم

منطقه امن ذهنی چیست و چگونه می توان از آن خارج شد؟

خودانگاره چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

خنده های بی اختیار و غیر ارادی

خیانت به خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

چرا بعضی از افراد همیشه سر قرار دیر می رسند

با گریه نخوابید

گم شدن در مسیر زندگی چگونه است و چه باید کرد؟

علل خودزنی در موقع عصبانیت چیست؟

چگونه کار پیدا کنیم؟

دلایل گریه کردن در هنگام عصبانیت چیست و چگونه می توان آن را کنترل کرد؟

افسردگی ماسکه چیست؟ علائم و راه درمان آن

چرا بی دلیل احساس غم می کنیم؟

آکروفوبیا یا ترس از ارتفاع : علت ، علایم و درمان