آریا بانو

آخرين مطالب

فوت و فن های پخت باقالی تازه و خشک به روش بازاری خانه داري

فوت و فن های پخت باقالی تازه و خشک به روش بازاری
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها /پخت باقالی خشک مثل بیرون و به قول معروف به روش بازاری ها را میتوان به سادگی در منزل هم انجام داد.
مواد لازم برای پخت باقالی خشک
برای تهیه باقالی برای 4 نفر، شما به موارد زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم میزان لازم
باقالی خشک500 گرم
فلفل تند4 عدد
سرکه2 قاشق غذاخوری 
گلپر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آریا بانو


طرز پخت باقالی خشک
جهت طبخ باقالی خوشمزه، ابتدا باید باقالی‌ها را تمیز کرده و به دقت شسته شوند.
سپس آنها را درون یک کاسه با آبی که به مقدار کافی سرد شده است، ریخته و به مدت حداقل 6 تا 8 ساعت خیسانده یا اگر ممکن است یک شب کامل آنها را خیس کنید. این کار باعث می‌شود که باقالی‌ها پف کنند و حجیم تر شوند و در نتیجه طعم و مزه خوبی به آنها داده می‌شود.
برای پخت باقالی تازه نیاز به جدا کردن پوست آن نیست و می‌توان آن را با پوست تهیه کرد. اما اگر بخواهید، می‌توانید پوست باقالی را با روش بلانچ کردن که در مطالب قبلی آموزش کامل داده شد، خارج کنید.
در این مرحله پس از آبکشی کردن باقالی ها، آنها را در یک قابلمه بزرگ قرار داده و به اندازه نیمی از حجم قابلمه آب اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار می‌دهیم. همچنین فلفل‌های تند را هم به قابلمه اضافه می‌کنیم.
بعد از رسیدن آب به نقطه جوش، حرارت را کمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم باقالی‌ها به آرامی پخته شوند و طعم فلفل‌ها را جذب کنند. هرچه مدت پخت باقالی بیشتر باشد، در نهایت باقالی خوشمزه‌تری خواهیم داشت.
باقالی‌ها حدودا 2 تا 4 ساعت زمان لازم دارند تا کاملاً پخته شوند، اما اگر مایل باشید زمان پخت را کوتاه‌تر کنید، می‌توانید از زودپز استفاده کنید.
روش دوم پخت باقالی خشک مثل بیرون
روش بعدی برای طرز تهیه باقالی خوشمزه، مشابه روش اول است با کمی تفاوت در مواد اولیه و مراحل آماده سازی.
مواد لازم پخت باقالی برای 4 نفر
مواد لازم میزان لازم
باقالی خشک250 گرم
نعناع خشک1 قاشق چایخوری 
 سرکه4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آریا بانو


طرز تهیه باقالی خشک نعنایی
ابتدا، باقالی خشک را درون یک کاسه حاوی آب قرار داده و اجازه می‌دهیم به مدت یک شب خیس بخورد. پس از گذشت این زمان، باقالی خشک را آبکشی کرده و درون یک قابلمه بزرگ قرار می‌دهیم.
در این مرحله، باید به اندازه کافی آب را به قابلمه اضافه کنیم تا تقریباً 4 انگشت بر روی سطح باقالی ها پوشیده شود. سپس درب قابلمه را محکم بسته و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر شروع به جوشیدن کند.
بعد از رسیدن آب به نقطه جوش، حرارت زیر قابلمه را کم کرده و باقالی‌ها را با حرارت ملایم می‌پزیم. زمان لازم برای پخت باقالی حدود یک تا دو ساعت است و این زمان بستگی به درجه حرارت زیر قابلمه دارد.
بهتر است در طول پخت باقالی ها هر 15 دقیقه یکبار آنها را به طور کامل هم بزنیم تا برابر و یکدست پخته شوند. پس از پخت کامل باقالی ها که به راحتی با چنگال یا چاقو نرم شده‌اند، باید مقداری از آب موجود در قابلمه را خالی کنیم.
حالا می‌بایست باقالی‌های پخته شده را از روی حرارت برداریم و سپس به آن‌ها مواد اضافی را اضافه کنیم.
برای این کار ابتدا باید در یک ظرف مناسب، سرکه، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنیم، سپس مقداری از این ترکیب را به باقالی‌ها اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنیم.
باید به دقت مقدار مواد اضافی را تنظیم کنیم که که طعم و مزه باقالی‌ها تغییر نکند.
سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و برای حدود 5 دقیقه به آن‌ها اجازه می‌دهیم تا با مواد اضافی مخلوط شده و در طعم و مزه آن تغییر ایجاد کنند؛ این کار باعث می‌شود مزه باقالی‌ها بهتر شود.
پس از گذشت 5 دقیقه، نعناع خشک را روی باقالی ها می‌ریزیم و آنها را به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت نگه می‌داریم. در نهایت، باقالی‌ها را از قابلمه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بعد اضافه کردن نمک، فلفل و سرکه سرو می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/963405/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خنده های یورگن کلوپ در لحظات پایانی بازی آتالانتا و لیورپول و حذف از لیگ اروپا

سیو برتر هفته 29 لیگ برتر پرتغال 2023/24

جراحت سنگین داور، بازداشت و حکم جلب؛ فرجام تلخ کشتی نونهالان

آاس رم (3) 2-1 (1) میلان؛ شیطان در جهنم المپیکو سوخت

خلاصه بازی آاس رم 2 - آث میلان 1

نماشی دیگر از گلر دیوانه با دو کارت زرد!

آخرین بازی اروپایی کلوپ و لیورپول

لورکوزن ادامه می‌دهد؛ نیمه نهایی و رکورد

واکنش آتالانتا به صعود تاریخی

خاطره تیری آنری از بهترین گلی که لیونل مسی به ثمر رسانده است

وقتی آنتونیو رودیگر جهت ضربه پنالتی متئو کواچیچ را به آندری لونین نشان می‌دهد!

گل اول میلان توسط گابیا در دقیقه 85

خلاصه بازی آتالانتا 0 - لیورپول 1

محمد عباس‌زاده دوباره در نقش رهبر نساجی

24 هفته صبر و یک تغییر تیم برای گلزنی!

شروع قوی رم؛ میلان آچمز شد!

دو مصدوم و یک اخراجی، امیدواری میلان به کامبک

پیروزی یوزهای ایرانی در گام نخست آسیا

عملکرد تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان از زبان رعدی

جریمه 10 درصدی پس از باخت به پرسپولیس

استفاده حداکثری از غیبت تورس و زنده‌روح

سیو تک دست دیدنی آلیسون در دیدار برابر آتالانتا

گل دوم آاس رم به میلان با ضربه تماشایی دیبالا

واکنش اوسمار به تحریم کنفرانسش در آبادان

صلاح امید را به لیورپول برگرداند

سنگ تمام مردم آبادان برای گلزن پرسپولیس

گل اول وستهم توسط آنتونیو در دقیقه 12

ویدئویی که سایت رهبری برای مدال آوران تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی منتشر کرد

اخراج چلیک و ده نفره شدن آاس رم مقابل میلان

آهنگ بی نظیر The magus اثری از یانی

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

عملیات انتقال بیمار 300 کیلویی به بیمارستان مسکو!

تلاوت دلنشین سوره قیامت با صدای استاد عبدالباسط

ماکارونی رو فقط با این دستور ویژه بپزید

یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

برای مادربزرگتان سجاده جیبی بدوزید

ساخت گلدانی خوش آب و رنگ به شکل توت فرنگی

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

زیبایی شناسی معشوق در شعر فارسی

جنجال در لیگ کنفرانس؛ مربیان معروف درگیر شدند

نصرتی: دوست داریم سهمیه آسیا بگیریم

تحریم نشست خبری اوسمار ویرا توسط خبرنگاران

نجات مهم در کامبک بزرگ آبی‌ها

گل مارادونایی لیونل مسی به ختافه

ژوزه مورینیو: من محمد صلاح را برای چلسی خریدم!

نظر تیری آنری در مورد انتقادات ژاوی از داور دیدار بارسلونا و پاری سن ژرمن

حیرت زدگی تیری آنری از تکل کانسلو روی دمبله در دیدار بارسلونا و پاری سن ژرمن

گل اول لیورپول به آتالانتا توسط محمد صلاح

گل اول آاس رم به میلان توسط مانچینی

پشت پرده فروش 1200 میلیارد تومانی سینمای ایران!