آریا بانو
طرز تهيه نان پيده ترکي
سه شنبه 24 مرداد 1396 - 8:42:10 PM
بيتوته - آشپزي
بانو نيوز - طرز تهيه نان پيده ترکي

مواد لازم براي نان پيده ترکي :
آرد سه ليوان
شير ولرم يک ليوان
شکر دو قاشق مرباخوري من بيشتر زدم
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
کره 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک يک چهارم قاشق چايخوري
خمير مايه يک قاشق غذاخوري


مواد رومال :
زرده تخم مرغ 1 عدد
شير دو قاشق غذاخوري
کنجد و تخم خرفه به مقدار لازم
شکر کمي


طرز تهيه نان پيده ترکي :
آرد را سه بار الک کرده و تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده (حتي خمير مايه) سپس کره را آب کرده و خنک مي کنيم به همراه تخم مرغ و شير ولرم و روغن زيتون در مرکز آرد که گود کرده ايم مي ريزيم و به سرعت با نوک انگشت مخلوط مي کنيم چسبندگي اين خمير عادي است پس سعي کنيد به آن آرد اضافه نکنيد و در صورت لزوم فقط کمي دستتان را در آرد بزنيد با ورز دادن چسبندگي خمير کاملا از بين مي رود وقتي خوب ورز داديد حدودا ده دقيقه روي خمير دستمال کشيده و جاي گرم مانند فر خاموش قرار دهيد.

براي يک ساعت، بعد از يک ساعت پف خمير را گرفته و دوباره مي گذاريم ربع ساعت ديگر استراحت کند بعد از آن روي سطح صاف کمي آرد پاشيده از خمير برداشته آن را با وردنه گرد پهن مي کنيم دور تا دور خمير را بوسيله يک کاسه خط مي اندازيم و با چاقو تعدادي خط وسط آن زده زرده و شير را با هم مخلوط کرده با برس به آرامي روي نان بکشيد.

سپس کنجد و تخم خرفه پاشيده کمي شکر در صورت تمايل و دوباره در سيني ده دقيقه استراحت بدهيد بعد از استراحت دوباره خط هاي روي نان را با چاقو عميق کنيد تا در اثر پخت از بين نرود سپس در فر از قبل گرم شده با دماي 180 به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم يک ظرف آب هم براي خشک نشدن نان ها در فر قرار دهيد. بعد از پخت کمي کره روي نان کشيده تا براق شوند از اين مقدار خمير يک نان بزرگ و سه نان کوچک اندازه نعلبکي درست کردم. نان فوق العاده خوشمزه و خوش بافتي است.

گردآوري : بخش آشپزي بيتوته


http://www.banounews.ir/Fa/News/11373/طرز-تهيه-نان-پيده-ترکي
بستن   چاپ