آریا بانو
باقلوای پسته، طعمی به یادماندنی
جمعه 17 اسفند 1403 - 16:43:21
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
خمیر باقلوا 1 عدد
پسته 150 گرم
گردو 150 گرم
فندق 100 گرم
کره 150 گرم
بازار
مواد لازم شربت:
شکر 450 گرم 
آب 250 میلی لیتر
آبلیمو 2 ق چ
در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه میپزیم و بلافاصله بعد از پخت روی آن شربت داغ ریخته و با پودر پسته تزئین می‌کنیم و بعد از خنک شدن آماده سرو می‌باشد.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1369592/باقلوای-پسته،-طعمی-به-یادماندنی
بستن   چاپ