آریا بانو
عدس پلو درباری با ته دیگ طلایی
جمعه 24 اسفند 1403 - 11:31:49
آریا بانو - آخرین خبر / مرحله اول گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و آب گرفته شده و همراه نمک و فلفل و زردچوبه میکس میکنیم و قلقلی درست میکنیم و داخل روغن تفت میدیم قلقلی ها رو
مرحله دوم عدس پخته شده و برنج آبکش شده رو مخلوط میکنیم
مرحله سوم درست کردن پیاز داغ فراوان
بازار
مرحله چهارم کشمش هارو میسورین و داخل روغن کمی تفت میدیم
بعد کف قابلمه روغن میریزیم و نان تافتون و برنج و لایه لایه زعفران و برنج و مرحله اخر قلقلی ها رو میریزیم و میزاریم با حرارت کم دم بکشه 
در اخر موقعه سرو قلقلی ها رو جدا میکنیم از روی برنج کشمش و پیاز داغ رو میریزیم روی ظرف سرو 

http://www.banounews.ir/Fa/News/1373421/عدس-پلو-درباری-با-ته-دیگ-طلایی
بستن   چاپ