آریا بانو
طرز تهیه دمی گوجه‌ یا استانبولی پلو
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 17:28:18
آریا بانو - آخرین خبر / از اون غذاهاش که ماست و سالاد شیرازی انقدر میخوری تا خسته بشی .
مواد لازم:
پیاز بزرگ 1 عدد
سیب زمینی 2عدد
گوجه خرد شده 800 گرم بدون پوست
بازار
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 
زعفران دم کرده
برنج 4 پیمانه 
ادویه ها:
نمک 1 قاشق مربا خوری 
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری 
زیره 1/4 قاشق چای خوری 
نکات مهم:
گوجه باید روی حرارت تا زمانیکه اب اضافه اش نصف بشه و روغن بندازه بمونه بعد برنج اضافه بشه .
آب به اندازه ای بریزین که فقط روی برنج و بگیره .
اول حرارت بالا تا زمانیکه اب بزنج تبخیر بشه بعد زیرش و کم کنید روغن بزنید تا دم بکشه . 

http://www.banounews.ir/Fa/News/1376243/طرز-تهیه-دمی-گوجه‌-یا-استانبولی-پلو
بستن   چاپ