آریا بانو
آموزش درست کردن کته با ته دیگ طلایی
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 17:14:35
آریا بانو - آخرین خبر / هنوز هم مثل قدیمیها از روش بند انگشت استفاده میکنی بیا تا بهت روش اصولی پخت برنج کته مجلسی رو یاد بدم 
به ازای هر پیمانه برنج ایرانی ١/٥ پیمانه آب اضافه میکنیم برای برنج 
خارجی اب میشه ٢ پیمانه 
نصف قاشق اب نارنج نمک و روغن به میزان دلخواه میزارم اب برنج خشک بشه طبق ویدیو روغن ته قابلمه میریزیم نان میزاریم و لایه زعفرانی و لایه برنج سفید رو میزاریم وبرنج رو دم میکنیم و مدت ٤٠ دیقه حرارت کم میزاریم تمام اگه برنج کته علاقه ندارید میتونید آبکش کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1379356/آموزش-درست-کردن-کته-با-ته-دیگ-طلایی
بستن   چاپ