آریا بانو - آخرین خبر / هنوز هم مثل قدیمیها از روش بند انگشت استفاده میکنی بیا تا بهت روش اصولی پخت
برنج کته مجلسی رو یاد بدم
به ازای هر پیمانه
برنج ایرانی ١/٥ پیمانه آب اضافه میکنیم برای برنج
خارجی اب میشه ٢ پیمانه
نصف قاشق اب نارنج نمک و
روغن به میزان دلخواه میزارم اب
برنج خشک بشه طبق ویدیو
روغن ته قابلمه میریزیم نان میزاریم و لایه زعفرانی و لایه
برنج سفید رو میزاریم وبرنج رو دم میکنیم و مدت ٤٠ دیقه حرارت کم میزاریم تمام اگه
برنج کته علاقه ندارید میتونید آبکش کنید.