آریا بانو
سیر ترشی اصیل گیلانی؛ اشتها آور و خوشمزه
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 17:43:38
آریا بانو - آخرین خبر / برای سیر ترشی، ساقه و ریشه سیرها رو میزنی و پوست اولیه سیر رو میگیری و بعد دو روز تو آفتاب میذاری که رنگش قرمز تر بشه و بعد از دو روز آماده ترشی انداختنه.
آلوچه هم که از قدیم مامان به سیر ترشی اضافه میکرد چون وقتی آماده میشه طعمش بی نظیره ( سیرترشی بعد از سه ماه آماده خوردنه).
برای ریسه کردن سیر هم نیازه که یه لایه از پوست سیر برداشته بشه ریشه‌اش هم زده بشه و دو روز تو آفتاب بذاری تا ساقه‌هاش نرم تر بشه که بتونی راحت‌تر ببافیش.
 سیر ترشی:
نکته 1 : ظرف ترشی باید کاملا خشک باشه
نکته 2 : حتما باید سرکه قرمز باشه
بازار

http://www.banounews.ir/Fa/News/1379815/سیر-ترشی-اصیل-گیلانی؛-اشتها-آور-و-خوشمزه
بستن   چاپ