آریا بانو
شیشلیک شاندیز مشهد؛ لذیذ و بی مانند
شنبه 23 فروردين 1404 - 15:51:47
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
1 دونه راسته گوسفندی
2 تا پیاز رنده شده
1 ق.چ نمک
1/2 ق.چ فلفل سیاه
1/2 ق.چ یکم بیشتر فلفل قرمز
بازار
نصف نوشابه فانتا شیشه ای
کره تاب شیشلیک:
20 گرم کره
آب نصف لیمو ترش
1 ق.غ زعفران
-گوشت جوانِ نر بخر(از قصابی اشنا).
-24 تا 48 ساعت بزار تو یخچال بیات شه.
-قبل از سیخ گرفتن پیاز ها رو از گوشت جدا کن که نسوزه.
-زغال سرخ سرخ باشه و موقع پختن شیشلیک باد نزن.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1387014/شیشلیک-شاندیز-مشهد؛-لذیذ-و-بی-مانند
بستن   چاپ