آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
رسپی کارامل
100 گرم شکر
35 گرم آب
چندتا دونه جوهر لیمو برای این که شکرک نزنه
این نکته رو کسی نگفته بود بهتون
بازار
![]()
رسپی کرمش
2 عدد تخم مرغ کامل
2 عدد زرده تخم مرغ
70 گرم شکر
400 گرم
شیر حتما سرد باشه و
شیر کم چرب
نک قاشق نمک
نصف قاشق وانیل
درجه فر 140 مدت زمان 40 دقیقه
مدت زمان داخل یخچال 4
ساعت یا بیشتر
نکته بعد فر اجازه بدین سرد بشه بعدش داخل یخچال قرار بدین
نکته کارامل طلایی شدن رنگش کافیه نزارید قهوه ای بشه
اگه قهوه ای بشه
دسر تون به تلخی میزنه
نکته تا نصف قالب
دسر آب جوش بریزید حتما