آریا بانو
پاستا پستو؛ طعم خوش و بافتی بی نظیر
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 12:47:19
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای دو نفر :
پاستا فرمی فتوچینی : 8 عدد معادل 300 گرم
نمک : یک ق‌غ
ریحون پاک‌ شده : دو‌ پیمانه
پنیر پارمسان : نصف پیمانه
گردو یا بادوم زمینی : نصف پیمانه
بازار
سیر : دو حبه
روغن زیتون : چهار تا پنج ق‌غ
نمک و فلفل سیاه 
لیموترش : یک عدد
آب که جوش اومد بهش نمک میزنیم فتوچینی‌ها رو میندازیم داخلش 7 دقیقه بجوشن ؛ اینور داخل خرد کن ریحون ، پنیر پارمسان ، گردو ، روغن زیتون ، سیر ، نمک و فلفل و آب لیمو ترش رو باهم میکس میکنیم تا یکدست بشن . یکم از آب پاستا رو برمیدارم 
پاستاهارو آبکش میکنیم داخل همون قابلمه 
با سس پستو و یکم از آب پاستا مخلوطش میکنیم 
تمام خفنترین و خوشمزه‌ترین پاستا پستوی خونگی رو داری . نوش جان

http://www.banounews.ir/Fa/News/1395629/پاستا-پستو؛-طعم-خوش-و-بافتی-بی-نظیر
بستن   چاپ