آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
سینه مرغ (1 عدد، بدون
پوست و استخوان)
آرد سفید
تخممرغ زدهشده
پودر نان یا پانکو
پنیر پارمزان و موزارلا
بازار
![]()
سس گوجه
ادویه:
نمک،فلفل،پاپریکا،اورگانو،پودر سیر
مراحل:
1. مرغ رو از وسط باز کن و بکوب که نازک و یکنواخت بشه
2. آرد، تخممرغ و پانکو + پارمزان رو آماده کن (سه مرحله برای کاور)
3. مرغ رو تو آرد، تخممرغ و بعد پودر پانکو بغلتون
4. توی
روغن سرخ کن
5. بعد روش سس گوجه ای که تو
فیلم یاد دادم و بریز و پنیر بریز، بذار بره داخل فر تا پنیر ذوب شه
با همون سس یه پاستا هم اماده کن
و تمام
من از فر سهکاره نوتریکوک استفاده کردم (فر + بخارپز + هواپز) که خیلی کمک کرد تا پنیر طلایی بشه، و مرغ هم خشک نشه