آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای پخت مرغ:
1 عدد
پیاز بزرگ نگینی خورد شده
4 حبه سیر خورد شده
چند تکه مرغ (من از ران مرغ استفاده کردم)
1/4 پیمانه روغن
3 ق غ خ کره
بازار
![]()
2 ق غ خ آب لیموی تازه
نمک، فلفل سیاه
زعفران دم شده
1 پیمانه آب جوش
مواد لازم برای خورشت هویج:
3 ق غ خ روغن
5 عدد هویج رشته ای شده و یا رنده شده
آب نصف 1 عدد لیمو ترش تازه
1 ق غ خ رب گوجه
1/2 پیمانه زرشک
نمک
طرز تهیه:
توی یه تابه،
پیاز و سیر خرد شده را بریزید، تکههای مرغ را روی آن بچینید. سپس روغن، کره، زعفران دمکرده، نمک، فلفل سیاه و آبلیموی تازه اضافه کنید و درِ تابه را ببندید و روی حرارت کم قرار دهید تا مرغ به آرامی بپزد.
پس از پخت، آب مرغ را جدا کرده و مرغها را اجازه دهید خوب سرخ شوند تا طلایی و خوشرنگ شوند.
توی یه تابه دیگه
روغن بریزید و هویج رنده شده، آب لیموترش تازه، کمی نمک، آب مرغ جدا شده و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا هویجها نرم شوند و به
روغن بیفتن سپس نصف پیمانه زرشک به مواد اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
موقع سرو با یکم جعفری خورد شده تزیین کنید و کنار یه پلو زعفرونی خوشمزه سرو کنید.