آریا بانو - ایرنا
مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد جعفری خردشده: به مقدار لازم سیبزمینی پختهشده: یک عدد هویج پختهشده: یک عدد
پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری تخم مرغ: یک عدد نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم طرز تهیه:
1. سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم میپزیم تا آب آن کشیده شود.
2. سیبزمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده میکنیم.
3. مرغ و سیبزمینی و هویج را مجدداً مخلوط و
پیاز داغ را هم را هم اضافه میکنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز میدهیم.
4. کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمیداریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل میدهیم و در
روغن سرخ میکنیم.
پ
-->