آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
بیسکویت پای بور یا ساقه طلایی 1.5 بسته
کره 50 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پنیر خامه ای ویلی 200 گرم
پودر
ژله توت فرنگی 1بسته
بازار
![]()
توت فرنگی 10 عدد
وانیل نوک ق چ
پودر قند 3 ق غ
ژلاتین 3 ق غ
بیسکوییت رو با هر وسیله ای خوب پودر کنید،بعد کره آب شده رو بزارید و با هم ترکیب کنید
ته ظرف مورد نظر بریزید و منسجم کنید و برای نیم
ساعت بزارید داخل یخچال
برای لایه پنیری:خامه،پنیر،پودرقند،توت فرنگی،ژلاتین (پودر ژلاتین رو روی آب سر بریزید و رو بخار کتری بن ماری کنید و بزارید کاملا سرد بشه) همه رو مخلوط کنید و روی بیسکوییت بریزید و حدود 1ساعت بره داخل یخچال
ژله توت فرنگی رو با 1.5 لیوان آب حوش مخلوط کنید و بزارید کاملا سرد بشه و بعد به آرومی روی لایه پنیری بریزید
و در نهایت با توت فرنگی تزیین کنید