آریا بانو
سرمربی جدید تیم لیگ برتری باطل شد!
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳:۲۴
آریا بانو - ورزش 3 /در روزهای گذشته اتفاقات مهمی در باشگاه فولاد زرند ایرانیان رقم خورده است. ابتدا، ابوذر باصره مدیرعامل مستعفی، حسین افضلی را به عنوان سرمربی جدید معرفی کرد و با سیاست و ذهن این مربی در پنجره نقل و انتقالات دست به نقد شد، اما به یک باره، تغییر و تحولات در رأس باشگاه، باصره را مجبور به کناره‌گیری کرد و زمانی به عنوان مدیرعامل جدید منصوب شد.
در حالی که فولاد زرند ایرانیان، با چهار بازیکن وارد مذاکره شده بود و یک خرید انجام داد، مدیرعامل روی کار آمده تصمیم گرفت که برای فصل جدید با رویکرد بومی‌گرایی جلو برود و در همین راستا، به حسین افضلی اعلام کرد که پروسه حضور وی روی نیمکت فولاد زرند ایرانیان به طور قطع منتفی شده است.

آریا بانو

دو گزینه بومی روی میز زرندی ها جلب نظر می‌کنند که هر دو مربیگری در فولاد را تجربه کرده‌اند. امین پایمرد در اوایل فصل 1402 به دلیل نتایج ضعیف برکنار شد و دیگری وحیدرضا محسنی، جوانترین مربی لیگ برتر و فصل گذشته فولادی‌ها خواهد بود که این تیم را با وجود وضعیت بحرانی مالی، به جایگاه ششم رساند و شگفتی ساز رقابت‌ها شناخته شد.
هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است و گفتگوها و بررسی ها ادامه دارد. اولویت فولاد این است که هر دو مربی را برای فصل جدید در اختیار داشته باشد و دو پست مهم را برای آن‌ها در نظر بگیرند؛ که اگر هر دو جنبه را با هم تطبیق دهند، این سناریوی ایده آل خواهد بود.

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/1399165/سرمربی-جدید-تیم-لیگ-برتری-باطل-شد
بستن   چاپ