آریا بانو
شکارهای میلیاردی مرد هزار چهره در سمینارهای ثروت
دوشنبه 6 آذر 1402 - 11:26:10 AM
آریا بانو - رکنا / شاید هر روز در فضای مجازی با تبلیغات دوره های مختلف و راه و روش کسب و کار و آموزش های مختلف برای ثروتمند شدن روبرو شده باشیم اما برخی افراد با برگزاری این همایش ها و دوره ها تنها به فکر جیب خودشان هستند و با توجه به فن بیان و شگردهای خاصی که دارند به راحتی دست به کلاهبرداری ماهرانه از طعمه هایشان در این کلاس ها می زنند و آنقدر زیبا سناریوی خود را طراحی می کنند که افراد مالباخته هنوز نمی توانند باور کنند چطور همه سرمایه زندگی شان به تاراج رفته است.
سال 1395، پسر جوانی که تازه وارد دانشگاه شده بود از طریق یکی از دوستانش با دورهای آموزشی ثروتمند شدن و انرژی مثبت و اسامی های دیگری که برای دوره های آموزشی خود اعلام می کردند آشنا شد و اولین حضور در یکی از این دوره ها که مردی با لباس روحانیت داشت او را مجذوب این کلاس ها و همایش ها کرد.
این پسر جوان و دیگر افرادی که در این دوره آموزشی ثبت نام کرده بودند با توجه به فن بیانی که برگزار کننده این دوره ها که مردی با القاب و سمت های مختلف خود را معرفی کرده بود شیفته و علاقه مند به این دوره ها شدند.
هر دوره آموزشی و برگزاری سمینارهای مختلف با پرداخت پول صورت می گرفت و افراد زیادی با پرداخت پول پای در این سمینارها می گذاشتند تا جاییکه مربی این دوره ها که محمد-ع نام دارد با بررسی شاگردان کلاس هایشان برخی از آنها را سوژه خود قرار داد.
این مرد برای جذب اعتماد بیشتر سوژه ها، خود را با القاب مختلفی معرفی می کرد که عبارتند از عضو هیئت مدیره سیلک رود ژاپن، داشتن رستوران در ژاپن، مدرس حوزه پولشویی، اقتصاد و حسابداری قرارگاه خاتم، مدرس دانشگاه امام حسین، داشتن دفتر در 12 کشور دنیا، داشتن قرارداد با شبکه نسیم، عضو هیئت مدیره بانک مهر اقتصاد، انجام پروژه های نفتی، بازرگانی، اقتصادی، غذایی، بیزینس چارتر هتل در قشم و کیش و تبریز، سهام دار شرکت مرسدس بنز، داشتن مجوز کارخانه خودرو، داشتن مجوز پنج بانک: بانک نفت، خانواده، نیرو، هلال احمر و اطلس، مشاور 4 بانک معتبر، سهام دار دو مدرسه، بستن قرارداد با سفارتخانه های افغانستان و گرجستان برای صادرات بنزین، نمایندگی بیمه ایران، معاون فرهنگی پرسپولیس، مشاور وزارت اطلاعات، مشاور بیمه آسیا، فعالیت در زمینه واردات گندم ،لیزینگ خودرو، مالک شرکت هواپیمایی تفتان، مشاور شورای عالی امنیت ملی(شمخانی)، مدارک تحصیلی دکتری ریاضیات یا هیپنوتیزم از آمریکا، عضو اتاق فکر نهاد رهبری، مشاور شورای شهر، ارتباط با رجال سیاسی یا معروف مثل آقای رضایی و....
طعمه های این فرد پس از مدتی و با اعتمادسازی با شگردهای مختلف از قبیل استفاده از افراد سرشناس به عنوان مهمان های برنامه و تحت دوستان صمیمی خود باعث شده بود که دیگر کسی شک نکند و جالب اینکه کتاب هایی با نام خودشان منتشر کرده بود که بعد از سالها مشخص شد نویسنده این کتاب ها افراد دیگری هستند.
این مرد در ادامه به بهانه سرمایه گذاری در صنعت نفت و پتروشیمی، واردات گندم و شکر, خرید تسلیحات و جلیقه های ضد گلوله، بیمه و... شروع به گرفتن پول از طعمه های خود کرد و این در حالی بود که هر روز افراد زیادی در سمینارهای مختلف این مرد ثبت نام می کردند و پول زیادی به دست می آورد و سوژه ها که دیگر مرید حرف ها و رفتار او شده بودند شروع به سرمایه گذاری می کردند و قرار بود با توجه به معاملاتی که صورت می گیرد سود به حساب آنها واریز شود.
ماه اول سودها به حساب افراد واریز شد و اعتمادها بیشتر می شد تا جاییکه برخی از افراد حاضر به فروش خانه، طلا و حتی برخی پول جهیزیه و جشن عروسی فرزندانشان برای سرمایه گذاری و در آمد پول خیلی زیاد، شدند و در اختیار این مرد قرار دادند.
این استاد کلاهبرداری در ادامه ادعا کرد که می تواند سود خودشان را هم سرمایه گذاری کنند و همین باعث شد تا دیگر کسی به فکر دریافت سود نباشد و این تفکر که سرمایه آنها روز به روز بیشتر می شود آنها را به ثروت زیاد دلخوش کرد اما کار به جایی رسید که رفتارهای مرد فریبکار تغییر کرد ، افرادی که در این هلدینگ سرمایه گذاری کرده بودند به آنها شک کردند و با درخواست دریافت پول و سودشان هر روز بهانه ای بود که برای آنها ارائه شد.
سرمایه گذارها پس از ماه ها تازه متوجه کلاهبرداری این فرد شدند و اقدام به شکایت از استاد چرب زبان کردند و جالب اینکه متهم این پرونده که از چند سال قبل نیز دادگاه روحانیت وی را خلع لباس کرده بود بازداشت شد و خیلی زود با توجه به اینکه سرمایه میلیاردی مردم را به جیب زده بود با سپردن وثیقه میلیاردی آزاد شد و همچنان سمینارهای آموزشی خود را با نام های مختلف و با دریافت پول های میلیونی برگزار می کند و در این پرونده تنها افرادی که سرمایه گذار بودند زندگی شان را از دست دادند.
افرادی که خانه و خودروی خود را به امید بهتر شدن مسیر زندگی شان فروختند و امروز شرایط زندگی برایشان سخت تر شده و دیگر خانه ای ندارند و با توجه به شکایت هایی که صورت گرفته هنوز به همان سرمایه اولیه خود نرسیدند.
این شاکیان از قوه قضائیه می خواهند که به پرونده آنها به صورت ویژه رسیدگی شود تا دیگر افرادی که همچنان در کلاس ها و سمینارهای این افراد ثبت نام می کنند سرمایه شان از دست نرود و خودشان نیز به سرمایه خودشان برسند و این متهم نیز به زندان بروند.
گفتگو با مالباختگان
پسر جوانی که که خام حرف های مرد چرب زبان شده است همه سرمایه زندگی خودش و پدرش را به حساب مرد تبهکار واریز کرد آنها بعد از سالها هنوز چشم انتظار پول خودشان هستند.
چطور راحت اعتماد کردید؟
راحت نبود، شاید از بیرون به این اتفاقات نگاه کنیم بگید ساده لوح بودیم اما وقتی در شرایط ما قرار می گرفتید شما هم سرمایه تان را به حساب این فرد واریز می کردید.
این مرد بسیار حساب شده رفتار می کرد و حتی وقتی شک می کردیم ما را به جلساتی می برد که افراد سرشناس از هنرمندان و حتی نمایندگان مجلس در آنجا بودند و خیلی صمیمانه با آنها صحبت می کردند تا جاییکه ما دوباره اعتماد می کردیم.
چند نفر به اعتماد این مرد سرمایه گذاری کردند؟
تا جاییکه من اطلاع دارم تعداد 13 نفر در تهران از این فرد شکایت رسمی کردند اما افراد بیشتری هستند که دیگر پیگیر ماجرا نشدند، در قم تعداد 7 الی 10 نفر و در اصفهان نیز یک نفر به صورت رسمی از این متهم شکایت کرده اند.
چقدر پول سرمایه گذاری کردید؟
من ابتدا سرمایه کمی واریز کردم که سود آن پرداخت شد و غافل از اینکه این شگردشان است با دیدن سود زیاد پدرم خانه اش را فروخت و از همین طریق تعدادی از خانواده هایمان پول های زیادی برای سرمایه گذاری به حساب این مرد واریز کردند.
با پول های شما چه کار می کردند؟
ادعا می کرد تجارت می کند و ما هم به آنها اعتماد می کردیم.
شکایت به کجا رسید؟
کسی حرف ما را باور نمی کند و حتی شکایت مان به جایی نرسیده و در حالی که حکم جلب گرفتیم و باید در زندان باشد اما همچنان در فضای مجازی کلاس هایش را تبلیغ می کند و آخر هفته ها افراد زیادی به برای حضور در کلاس ها و سمینارهای این مرد پول های میلیونی واریز می کند.
شگردشان چیست؟
در همین کلاس ها و سمینارها افراد را شناسایی می کنند و با شگرد اعتمادسازی افراد را به خود نزدیک می کنند و آنقدر به حرف هایشان اطمینان پیدا می کنید که مریدانشان می شوید .
رای دادگاه بدوی
با شکایت مالباختگان پرونده دادگاه بدوی متهم به نام م.ع، است را در اتهام خیانت در امانت و تصاحب وجوه شکات گناهکار شناخت و وی را به تحمل 17 ماه زندان محکوم کرد و بخش اتهامی استفاده از لباس روحانیت و توامان استفاده غیرمجاز از عناوین و مدارک تحصیلی و دانشگاهی غیرمجاز و استفاده آن در مراحل این پرونده حتی تهیه و توزیع آثار علمی با درج این القاب علمی و تحصیلی در آن جرم را منفک و برای بررسی قانون و رسیدگی قضایییا تعقیب قضایی به دادسرای مربوطه و صالح به رسیدگی ارجاع داد.
بازار

http://www.banounews.ir/Fa/News/1086286/شکارهای-میلیاردی-مرد-هزار-چهره-در-سمینارهای-ثروت
بستن   چاپ