آریا بانو
ریحان با گوشت، خورشتی متفاوت و خوشمزه
شنبه 18 فروردين 1403 - 18:40:37
آریا بانو - بیتوته / خورش ریحان، یک خورش خوشمزه و معطر شمالی است که با طعم و بوی بی نظیر ریحان، طراوت و تازگی بهار را به سفره شما می آورد. این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه ساده، محبوبیت زیادی پیدا کرده و می تواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی برای وعده های ناهار یا شام سرو شود.
مواد لازم خورش ریحان :
 گوشت گوسفندی 300 گرم
 پیاز 1 عدد
 رب نارنج 1 قاشق غذاخوری

ریحان 300 گرم
گشنیز و جعفری400 گرم
 تره 100 گرم
 نعناع 100 گرم
 برنج4 پیمانه
 زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ریحان :
برای پخت خورش ریحان خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. سپس کمی روغن حیوانی در قابلمه بریزید و گوشت های تکه ای را در روغن حیوان تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. 
فلفل و زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.
به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و حدود 2-3 ساعت اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد. 
سبزی خورش ریحان را خرد کنید.
تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و آن ها را سرخ کنید.
نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. 
سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. 
برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در قابلمه ای مناسب با زعفران بپزید و با خورش ریحان میل کنید.
نکاتی برای تهیه خورش ریحان :
• این غذا را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. به این صورت که از تکه های درشت مرغ استفاده کنید.
• می توانید از آبغوره یا آب نارنج به جای رب نارنج استفاده کنید.
• برای عطر و طعم قوی تر، می توانید از کمی پودر سیر و پودر لیمو عمانی در خورش استفاده کنید.
• اگر خورش خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/1176769/ریحان-با-گوشت،-خورشتی-متفاوت-و-خوشمزه
بستن   چاپ