آریا بانو
روش تهیه پودینگ شکلات و توت فرنگی
يکشنبه 19 فروردين 1403 - 14:43:04
آریا بانو - آخرین خبر / پودینگ_شکلات_و_توت_فرنگی از خانم سمیرا جنت دوست 
مواد مورد نیاز 
شکر سه چهارم لیوان(150 گرم)
آرد 3 قاشق سوپخوری(30 گرم)
نشاسته گندم یا ذرت 3 قاشق سوپخوری(30 گرم)

پودر کاکائو تیره یا روشن 2 قاشق سوپخوری(12 گرم)
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
شیر سرد 2 لیوان(500 میلی لیتر)
کره 1 قاشق سوپخوری(15 گرم)
بیسکویت پتی بور ساده 1 بسته (100 گرم)
توت فرنگی 200 تا 250 گرم
🍣🍓🍣🍓🍣🍓🍣

http://www.banounews.ir/Fa/News/1177232/روش-تهیه-پودینگ-شکلات-و-توت-فرنگی
بستن   چاپ