آریا بانو
«سالامی» خوشمزه تر از کالباس معمولی!
شنبه 25 فروردين 1403 - 11:24:21
آریا بانو - آخرین خبر / حالا سوال اولی که پیش میاد اینه که اصلا سالامی چی هست؟!
شاید واستون جالب باشه در واقع "کالباس" و "سوسیس" از انواع سالامی به شمار میرن، اینو اولش گفتم که تا آخر مطلبو حتما بخونید..
سالامی در واقع گوشت فرآوری شده س.. که توی پروسه تهیه ش گوشت باید به مدت 24 ساعت تخمیر بشه و در جریان این تخمیر، باکتری های گوشت فعال میشن و تشکیل کپک میدن، در واقع برای درست کردن سالامی معمولا روکش گوشت رو با کِشتِ کپک خوراکی عمل میارن .. این کپک خوراکی به گوشت طعم میده و به فرآیند خشک شدنش کمک میکنه و مانع فاسد شدن گوشت در حین عمل آوری میشه! 
اخیرا برای درست کردن سالامی ها از انواع گوشت مرغ، بوقلمون یا حتی مثلا توی ایتالیا با گوشت غاز یا یه سری جاهای دیگه هم با گوشت گوزن درست میشه..
خلاصه که ما اینجا یه سالامی مرغ فوق العاده راحت، خوشمزه و بدون دردسر و بهداشتی خونگی داریم که میتونید با خیال راحت درستش کنید و نگران اینکه توش چه گوشتی استفاده شده نباشید..
برگرفته از کانال نون سیر


http://www.banounews.ir/Fa/News/1179325/«سالامی»-خوشمزه-تر-از-کالباس-معمولی!
بستن   چاپ