آریا بانو - برترین ها /
برنج در غذاهای
ایرانی و بسیاری از دیگر کشورهای خاورمیانه، حکم پایهی غذا را دارد و میتوان آن را هم به صورت ساده همراه با غذا یا با مواد غذایی دیگر مثل گوشت، سبزیجات، حبوبات، میوههای خشک و ادویهجات ترکیب کرد.به چنین غذاهایی پلوهای مخلوط گفته میشود مانند لوبیا پلو، باقالی پلو، عدس پلو، زرشک پلو و بسیاری دیگر. در این مطلب ما قصد داریم طرز تهیه رشته پلو با را به شما آموزش دهیم که یکی از غذاهای بسیار مهم
ایرانی است و در بسیاری از مناطق
ایران آن را برای شب عید و ایام نوروز سرو میکنند. رشته پلو هم با گوشت تکهای به صورت خورش، هم با گوشت قلقلی و هم با مرغ تهیه میکنند که در هر صورت بسیار لذیذ،
اشتها برانگیز و مجلل است.
مواد لازم:
رشته پلویی: 200 گرم (4 پیمانه)
برنج: 300 گرم (2 پیمانه)
لوبیا
چشم بلبلی: 300 گرم (2 پیمانه)
گوشت چرخ شده: 250 گرم
پیاز: 2 عدد
کشمش: 1 پیمانه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
ادویهی کاری: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
برنج را از 3
ساعت قبل خیس کرده و داخل آب جوش بریزید.
حدود 2 دقیقه قبل از آبکش کردن
برنج رشتهها را به آن اضافه کنید.
لوبیاهای
چشم بلبلی را که از قبل پخته هم قبل از آبکش کردن به
برنج و رشته اضافه و سپس آبکش کنید.
کف قابلمه را
روغن بریزید و تهدیگ مورد علاقهی خود را بچینید.
مخلوط
برنج را روی تهدیگ بریزید و در نهایت روی آن زعفران غلیظ داده و چند حفره برای بخار ایجاد کنید تا بهتر دم بکشد.
کشمشها را با 25 گرم کره و کمی
روغن تفت دهید و دارچین را به آن اضافه کنید.
کشمش را کنار بگذارید و یک عدد
پیاز خلالی خرد شده را در تابه تفت دهید.
یک عدد
پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده، ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه ورز دهید و با دست به قلقلیهای کوچک تقسیم کنید.
گوشتها را در تابه با
روغن و کره تفت دهید و کنار بگذارید.
وقتی
برنج دم کشید، کمی
روغن داغ با
روغن حیوانی و
روغن مایع تهیه کنید و روی
برنج بریزید.
برنج را در ظرف سرو بکشید و گوشت،
پیاز داغ و کشمش سرخ شده را روی آن قرار دهید.
نوش جان.