آریا بانو
طرز تهیه کوکی مارمالادی
يکشنبه 28 شهريور 1400 - 04:19:29
آریا بانو - کوکی مارمالادی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کوکی مارمالادی آرد 400 گرم خامه تر 200 گرم مارگارین 200 گرم مارمالاد سیب به مقدار کافی پودر قند برای تزیین طرز تهیه کوکی مارمالادی مرحله اول برای تهیه کوکی مارمالادی ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس به همراه خامه ترش و ماگارین نرم شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاید. مرحله دوم در این مرحله خمیر را بین سلفون می پیچیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج کرده و آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. مرحله سوم حالا خمیر ها را روی سطح کاغذ روغنی با ورنده به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم، سپس خمیرها را به صورت مربع های 4 در 4 سانتی متر برش می زنیم و در صورت تمایل طرح دلخواه خود را روی خمیر ها ایجاد می کنیم. مرحله چهارم در این مرحله مقداری مارمالاد سیب ( آموزش درست کردن مارمالاد سیب ) در وسط خمیرها قرار می دهیم و آنها را به صورت قطری می پیچیم. اگر به تصویر بالا توجه کنید متوجه خواهید شد که پیچیدن کوکی ها بسیار ساده است. مرحله پنجم در این مرحله فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس درون سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم. در ادامه کوکی ها را با کمی فاصله به ترتیب درون سینی فر قرار می دهیم. مرحله ششم در این مرحله سینی فر را درون فر قرار می دهیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه اجازه می دهیم تا کوکی ها به طور کامل بپزند. در ادامه کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس درون ظرف می چینیم و با پودر قند تزیین می کنیم.

کوکی مارمالادی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی مارمالادی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی مارمالادی
آرد400 گرم
خامه تر200 گرم
مارگارین200 گرم
مارمالاد سیببه مقدار کافی
پودر قندبرای تزیین
طرز تهیه کوکی مارمالادی
مرحله اول
برای تهیه کوکی مارمالادی ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس به همراه خامه ترش و ماگارین نرم شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا خمیری یکدست و منسجم به دست بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله خمیر را بین سلفون می پیچیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج کرده و آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
مرحله سوم
حالا خمیر ها را روی سطح کاغذ روغنی با ورنده به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم، سپس خمیرها را به صورت مربع های 4 در 4 سانتی متر برش می زنیم و در صورت تمایل طرح دلخواه خود را روی خمیر ها ایجاد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری مارمالاد سیب ( آموزش درست کردن مارمالاد سیب ) در وسط خمیرها قرار می دهیم و آنها را به صورت قطری می پیچیم. اگر به تصویر بالا توجه کنید متوجه خواهید شد که پیچیدن کوکی ها بسیار ساده است.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس درون سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم. در ادامه کوکی ها را با کمی فاصله به ترتیب درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی فر را درون فر قرار می دهیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه اجازه می دهیم تا کوکی ها به طور کامل بپزند. در ادامه کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس درون ظرف می چینیم و با پودر قند تزیین می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/665753/طرز-تهیه-کوکی-مارمالادی
بستن   چاپ