آریا بانو
طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا
يکشنبه 28 شهريور 1400 - 04:19:31
آریا بانو - شیرینی کنجدی موکا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کاکائویی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم شیرینی کنجدی موکا آرد سفید 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز ½پیمانه منهای یک قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد متوسط روغن مایع 50 گرم وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نسکافه 2 قاشق چایخوری کنجد به مقدار کافی طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا مرحله اول برای تهیه شیرینی کنجدی موکا ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق با هم مخلوط می کنیم تا شکر درون مواد حل شود. در ادامه پودر کاکائو و نسکافه را الک می کنیم. مرحله دوم در این مرحله پودر کاکائو و نسکافه را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس روی مواد الک کرده و مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی یکدست شود. مرحله سوم توجه داشته باشید که مایه این شیرینی بسیار چسبناک است و نباید آرد بیشتری به آن اضافه کنیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا مایه شیرینی استراحت کند. مرحله چهارم پس از اینکه مایه شیرینی استراحت کرد، آنرا از فریزر خارج می کنیم، سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را هم به طور کامل با کاغذ روغنی پوشش می دهیم. مرحله پنجم کاغذ روغنی را هم با کمی روغن چرب می کنیم. حالا با قاشق از مایه شیرینی بر می داریم و به سرعت در دستانمان به صورت گلوله شکل می دهیم، سپس در کنجد می غلطانیم و روی کاغذ روغنی درون سینی فر می چینیم. مرحله ششم توجه داشته باشید که این خمیر باید به سرعت شکل داده شود، وگرنه شل می شود. هر جا خمیر شل شد، باید دوباره آنرا در فریزر قرار دهیم تا خودش را بگیرد. پس از اینکه تمام شیرینی ها آماده شدند، سینی فر را درون فر قرار می دهیم. مرحله هفتم برای پخت این شیرینی خوشمزه حدود 10 تا 12 دقیقه زمان کافی است. پس از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردیم، صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس درون ظرف دلخواه می چینیم و با شکر دانه درشت یا پودر قند تزیین می کنیم.

شیرینی کنجدی موکا یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کاکائویی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کنجدی موکا
آرد سفید1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز½پیمانه منهای یک قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد متوسط
روغن مایع50 گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نسکافه2 قاشق چایخوری
کنجدبه مقدار کافی
طرز تهیه شیرینی کنجدی موکا
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کنجدی موکا ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل، شکر و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق با هم مخلوط می کنیم تا شکر درون مواد حل شود. در ادامه پودر کاکائو و نسکافه را الک می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پودر کاکائو و نسکافه را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس روی مواد الک کرده و مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی یکدست شود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که مایه این شیرینی بسیار چسبناک است و نباید آرد بیشتری به آن اضافه کنیم. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا مایه شیرینی استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه شیرینی استراحت کرد، آنرا از فریزر خارج می کنیم، سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را هم به طور کامل با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.
مرحله پنجم
کاغذ روغنی را هم با کمی روغن چرب می کنیم. حالا با قاشق از مایه شیرینی بر می داریم و به سرعت در دستانمان به صورت گلوله شکل می دهیم، سپس در کنجد می غلطانیم و روی کاغذ روغنی درون سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که این خمیر باید به سرعت شکل داده شود، وگرنه شل می شود. هر جا خمیر شل شد، باید دوباره آنرا در فریزر قرار دهیم تا خودش را بگیرد. پس از اینکه تمام شیرینی ها آماده شدند، سینی فر را درون فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
برای پخت این شیرینی خوشمزه حدود 10 تا 12 دقیقه زمان کافی است. پس از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردیم، صبر می کنیم تا خنک شوند، سپس درون ظرف دلخواه می چینیم و با شکر دانه درشت یا پودر قند تزیین می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/665754/طرز-تهیه-شیرینی-کنجدی-موکا
بستن   چاپ