آریا بانو
طرز تهیه سوپ ماهیچه
يکشنبه 28 شهريور 1400 - 04:19:45
آریا بانو - سوپ ماهیچه یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ماهیچه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر ماهیچه 1 عدد سبزی سوپ 1 پیمانه بلغور گندم 1 پیمانه هویج 2 عدد آب گوشت 3 پیمانه آب 1 پیمانه پیاز 1 عدد رشته ورمیشل 1 مشت نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه به مقدار کافی سبزی سوپ شامل تره، گشنیز، جعفری و شوید می باشد. طرز تهیه سوپ ماهیچه مرحله اول برای تهیه سوپ ماهیچه ابتدا ماهیچه را به همراه 1 پیاز و 2 پیمانه آب و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه ماهیچه پخت گوشت آنرا جدا می کنیم. مرحله دوم در این مرحله بلغور را به همراه 1 پیمانه آب و 3 پیمانه آب گوشت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بلغور کمی لعاب بیندازد. در ادامه سبزی سوپ را اضافه می کنیم. مرحله سوم در این مرحله هویج را پوست می گیریم، سپس با رنده درشت رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ به آرامی بپزند. مرحله چهارم پس از اینکه بلغور گندم به خوبی لعاب انداخت و سوپ تقریبا آماده شد، گوشت های ماهیچه را که در مرحله اول جدا کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا در تمام نقاط سوپ به صورت یکدست پخش شوند. مرحله پنجم حالا اجازه می دهیم 15 دقیقه مواد به همراه گوشت بپزند تا طعم گوشت جذب سوپ شود. در ادمه رشته ورمیشل را با دست به طور کامل خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. مرحله ششم اضافه کردن رشته ورمیشل باعث می شود سوپ ما لعاب دارتر شود. حالا طعم سوپ را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در پایان سوپ را در ظرف مناسب می کشیم و به همراه آب لیمو ترش تازه سرو می کنیم.

سوپ ماهیچه یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ماهیچه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
ماهیچه1 عدد
سبزی سوپ1 پیمانه
بلغور گندم1 پیمانه
هویج2 عدد
آب گوشت3 پیمانه
آب1 پیمانه
پیاز1 عدد
رشته ورمیشل1 مشت
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبهبه مقدار کافی
سبزی سوپ شامل تره، گشنیز، جعفری و شوید می باشد.
طرز تهیه سوپ ماهیچه
مرحله اول
برای تهیه سوپ ماهیچه ابتدا ماهیچه را به همراه 1 پیاز و 2 پیمانه آب و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه ماهیچه پخت گوشت آنرا جدا می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله بلغور را به همراه 1 پیمانه آب و 3 پیمانه آب گوشت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بلغور کمی لعاب بیندازد. در ادامه سبزی سوپ را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله هویج را پوست می گیریم، سپس با رنده درشت رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ به آرامی بپزند.
مرحله چهارم
پس از اینکه بلغور گندم به خوبی لعاب انداخت و سوپ تقریبا آماده شد، گوشت های ماهیچه را که در مرحله اول جدا کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا در تمام نقاط سوپ به صورت یکدست پخش شوند.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم 15 دقیقه مواد به همراه گوشت بپزند تا طعم گوشت جذب سوپ شود. در ادمه رشته ورمیشل را با دست به طور کامل خرد می کنیم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
اضافه کردن رشته ورمیشل باعث می شود سوپ ما لعاب دارتر شود. حالا طعم سوپ را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم. در پایان سوپ را در ظرف مناسب می کشیم و به همراه آب لیمو ترش تازه سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/665757/طرز-تهیه-سوپ-ماهیچه
بستن   چاپ