آریا بانو
طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان
پنجشنبه 1 مهر 1400 - 15:06:47
آریا بانو - سالاد فلفل و بادمجان یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر بادمجان 2 عدد بزرگ فلفل سبز شیرین 4 عدد سیر 2 حبه آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری کنجد 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری ماست چکیده 250 گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان مرحله اول برای تهیه سالاد فلفل و بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را به صورت راه راه می گیریم، سپس آنها را به صورت تکه های دو سانتی متری خرد می کنیم. در ادامه فلفل سبزها را هم به همین صورت خرد می کنیم. مرحله دوم در این مرحله بادمجان و فلفل سبز خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه آرد ذرت، نشاسته، کنجد و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و روی می کنیم تا مخلوط شوند. مرحله سوم پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور خوبی گرم شود. در حین گرم شدن فر، بادمجان و فلفل سبز را درون سینی فر می چینیم. مرحله چهارم حالا سینی فر را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم بادمجان و فلفل سبز به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزند. هر 5 دقیقه یک بار باید در فر را باز می کنیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا به صورت کاملا یکدست بپزند. مرحله پنجم پس از اینکه بادمجان و فلفل سبز به خوبی پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. در همین حین ماست چکیده را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک به آن اضافه می کنیم. مرحله ششم حالا ماست و نمک را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه بادمجان و فلفل سبز را پس از خنک شدن بر روی ماست می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم ماست را با مواد ترکیب کنیم یا به همین صورت سرو کنیم.

سالاد فلفل و بادمجان یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان2 عدد بزرگ
فلفل سبز شیرین4 عدد
سیر2 حبه
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری
نشاسته1 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
ماست چکیده250 گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه سالاد فلفل و بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را به صورت راه راه می گیریم، سپس آنها را به صورت تکه های دو سانتی متری خرد می کنیم. در ادامه فلفل سبزها را هم به همین صورت خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله بادمجان و فلفل سبز خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه آرد ذرت، نشاسته، کنجد و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و روی می کنیم تا مخلوط شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور خوبی گرم شود. در حین گرم شدن فر، بادمجان و فلفل سبز را درون سینی فر می چینیم.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم بادمجان و فلفل سبز به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزند. هر 5 دقیقه یک بار باید در فر را باز می کنیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا به صورت کاملا یکدست بپزند.
مرحله پنجم
پس از اینکه بادمجان و فلفل سبز به خوبی پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. در همین حین ماست چکیده را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا ماست و نمک را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه بادمجان و فلفل سبز را پس از خنک شدن بر روی ماست می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم ماست را با مواد ترکیب کنیم یا به همین صورت سرو کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/667706/طرز-تهیه-سالاد-فلفل-و-بادمجان
بستن   چاپ