آریا بانو - ایرنا / عدسپلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه
برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور «ایرنا زندگی» دستور پخت یک عدسپلوی جذاب و هیجانانگیز را آماده کرده است.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو:
برنج: 3 پیمانه عدس: 1 پیمانه گوشت چرخ کرده: 200 گرم کشمش پلویی: 1 پیمانه
پیاز متوسط: 2 عدد زعفران: 1 قاشق غذاخوری کره: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه و دستور پخت عدس پلو:
1.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخشدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به
پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجهفرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا
روغن بیندازند.
2. عدس پختهشده را با
برنج آبکش کنید.
3. در ظرف جداگانهای کشمش و مقداری
پیاز سرخشده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.
4. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابهلای
برنج دم کنید.