آریا بانو
روش تهیه «عدس‌ پلو»؛ طعمی که باقی می‌ماند
يکشنبه 25 مهر 1400 - 00:53:34
آریا بانو - ایرنا / عدس‌پلو معمولا از آن غذاهایی است که برای لذیذ شدنش باید خلاقیت زیادی به کار ببریم وگرنه برنج و عدس خالی جذابیت زیادی ندارد. به همین منظور «ایرنا زندگی» دستور پخت یک عدس‌پلوی جذاب و هیجان‌انگیز را آماده کرده است.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو:
برنج: 3 پیمانه عدس: 1 پیمانه گوشت چرخ کرده: 200 گرم کشمش پلویی: 1 پیمانه پیاز متوسط: 2 عدد زعفران: 1 قاشق غذاخوری کره: 1 قاشق غذاخوری روغن مایع: به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه و دستور پخت عدس پلو:
1. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید؛ سپس در حین سرخ‌شدن نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. گوشت را به پیاز اضافه کنید و صبر کنید تا رنگ گوشت سفید و خوب پخته شود. مقداری رب گوجه‌فرنگی و هر ادویه دیگری که دلخواهتان هست را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا روغن بیندازند.
2. عدس پخته‌شده را با برنج آبکش کنید.
3. در ظرف جداگانه‌ای کشمش و مقداری پیاز سرخ‌شده را با زعفران و مقداری شکر تفت دهید.
4. در مرحله آخر مایه گوشت و کشمش را به صورت جداگانه لابه‌لای برنج دم کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/680300/روش-تهیه-«عدس‌-پلو»؛-طعمی-که-باقی-می‌ماند
بستن   چاپ