آریا بانو
نهار/ «سالاد کدو حلوایی» پاییزی
يکشنبه 25 مهر 1400 - 00:54:26
آریا بانو - خراسان / سالاد کدوحلوایی پاییزی
چی لازم داریم:
 آب پرتقال – یک پیمانه
شیره افرا – نصف پیمانه
پودر خردل – نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده – یک قاشق غذاخوری
 کدو حلوایی خرد شده – 600 گرم
روغن – به میزان لازم
نمک – نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه - به میزان لازم
روغن زیتون – یک سوم پیمانه
کاهو یا کلم – 6 پیمانه
پنیر – به دلخواه
چطور تهیه کنیم:
1- برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید. 3- برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید.4- چاشنی زنجبیل را روی آن‌ها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.5- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب مد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. 6- کدوها
را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شود سپس آن ها را از فر خارج کنید. 7- برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط و به تدریج روغن اضافه کنید.8- دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.9- در یک کاسه بزرگ، کاهو و نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید و روی آن پنیر بریزید ، سپس بقیه سس را اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/680302/نهار--«سالاد-کدو-حلوایی»-پاییزی
بستن   چاپ