آریا بانو
طرز تهیه اسلایس پسته ای
يکشنبه 25 مهر 1400 - 02:06:34
آریا بانو - اسلایس پسته ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خانگی است که معمولا برای میان وعده و عصرانه در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس پسته ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم اسلایس پسته ای آرد 250 گرم پودر شکر 75 گرم کره سرد 150 گرم تخم مرغ 1 عدد هل و وانیل به مقدار لازم مواد لازم برای رویه شیرینی کره 100 گرم عسل 3 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای یا شکر معمولی 115 گرم پسته خرد شده یا خلال پسته 120 گرم خامه 3 قاشق سوپ خوری طرز تهیه اسلایس پسته ای مرحله اول برای تهیه اسلایس پسته ای خوشمزه در ابتدای کار، فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را الک می کنیم و به همراه پودر شکر درون یک کاسه مخلوط می کنیم. مرحله دوم در ادامه کره هم دمای محیط را با دست نرم کرده و با نوک انگشت به خورد مخلوط آرد می دهیم. بعد تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم. وانیل و هل را هم اضافه کرده و با دست خمیر را هم می زنیم تا خمیر آماده شود. مرحله سوم در این مرحله قالب 25 در 35 سانتی متر را با کره سرد چرب می کنیم. می توان به جای چرب کردن، کف قالب را کاغذ روغنی پهن کرد. در ادامه خمیر را در کف سینی پهن کرده و برای 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده می گذاریم تا بپزد. مرحله چهارم در این مدت مواد رویه را درست می کنیم. برای این کار، کره را روی حرارت ذوب می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. عسل و شکر را به کره اضافه کرده و روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم و مخلوط می کنیم. مرحله پنجم در آخر خامه را اضافه کرده و بعد از این که خمیر را از فر در آوردیم مواد رویه را روی آن ریخته و مجدد درون فر قرار می دهیم و 5 دقیقه زمان می دهیم. سپس از فر خارج کرده و پسته ها را روی آن می ریزیم. مجدد اسلایس ها را درون فر قرار می دهیم. مرحله ششم و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان می دهیم تا در فر بپزد. بعد از این مدت، سینی فر را از فر خارج کرده و به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس آن را به شکل مربع برش می زنیم تا حدود 30 عدد شیرینی به ما بدهد. و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

اسلایس پسته ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خانگی است که معمولا برای میان وعده و عصرانه در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس پسته ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم اسلایس پسته ای
آرد250 گرم
پودر شکر75 گرم
کره سرد150 گرم
تخم مرغ1 عدد
هل و وانیلبه مقدار لازم
مواد لازم برای رویه شیرینی
کره100 گرم
عسل3 قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای یا شکر معمولی115 گرم
پسته خرد شده یا خلال پسته120 گرم
خامه3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه اسلایس پسته ای
مرحله اول
برای تهیه اسلایس پسته ای خوشمزه در ابتدای کار، فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را الک می کنیم و به همراه پودر شکر درون یک کاسه مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه کره هم دمای محیط را با دست نرم کرده و با نوک انگشت به خورد مخلوط آرد می دهیم. بعد تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم. وانیل و هل را هم اضافه کرده و با دست خمیر را هم می زنیم تا خمیر آماده شود.
مرحله سوم
در این مرحله قالب 25 در 35 سانتی متر را با کره سرد چرب می کنیم. می توان به جای چرب کردن، کف قالب را کاغذ روغنی پهن کرد. در ادامه خمیر را در کف سینی پهن کرده و برای 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده می گذاریم تا بپزد.
مرحله چهارم
در این مدت مواد رویه را درست می کنیم. برای این کار، کره را روی حرارت ذوب می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. عسل و شکر را به کره اضافه کرده و روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم و مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در آخر خامه را اضافه کرده و بعد از این که خمیر را از فر در آوردیم مواد رویه را روی آن ریخته و مجدد درون فر قرار می دهیم و 5 دقیقه زمان می دهیم. سپس از فر خارج کرده و پسته ها را روی آن می ریزیم. مجدد اسلایس ها را درون فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
و حدود 10 تا 15 دقیقه زمان می دهیم تا در فر بپزد. بعد از این مدت، سینی فر را از فر خارج کرده و به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس آن را به شکل مربع برش می زنیم تا حدود 30 عدد شیرینی به ما بدهد. و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/680506/طرز-تهیه-اسلایس-پسته-ای
بستن   چاپ