آریا بانو
فوت و فن تهیه املت لقمه ای
يکشنبه 25 مهر 1400 - 08:47:24
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / یه عدد گوجه درشت رو به قطر یک سانت برش بزنین
وسط گوجه ها رو به کمک یک استکان قالب بزنید و خالی کنین
وسط گوجه ها رو خرد کنید
چند شاخه پیاز چه هم خرد و به گوجه ها اضافه کنین
دو عدد تخم مرغ
همراه نمک و فلفل سیاه و دو قاشق غذاخوری آرد سفید
هم بزنین تا یکدست بشه و به گوجه و پیازچه اضافه و مخلوط کنید
کف تابه مقداری روغن بریزین
وقتی داغ شد گوجه ها رو بزارین و وسطش از مواد تخم مرغی بریزین
یک طرف که سرخ شد برگردونین تا سمت دیگه هم برشته بشه
به همین راحتی میتونید یک صبحانه ی عالی و خوشمزه داشته باشید
برای اینکه اینستا آموزشهای بعدی مارو هم بهتون نشون بده ختما این پست رو لایک کنید
نوش جان

http://www.banounews.ir/Fa/News/680777/فوت-و-فن-تهیه-املت-لقمه-ای
بستن   چاپ