آریا بانو
فوت و فن تهیه کتلت ترد و خوشمزه
يکشنبه 25 مهر 1400 - 20:26:27
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / مواد لازم:
سیب زمینی4 عدد متوسط
ارد 1 لیوان
اب 1 لیوان
نمک1و نیم قاشق م
پیاز رنده شده ی اب گرفته 1 عدد متوسط
زردچوبه2 ق م
فلفل سیاه1 ق م
فلفل قرمز ب دلخواه
پودر سیر 1 ق م
ارد سوخاری خونگی 4 ق غ
‌تخم مرغ1 عدد
سبزی پیازچه یا گشنیزیاجعفری
کره 20 گرم
خب اول از همه سیب زمینی هارو‌بگذارید تا خوب بپزن
بعدش‌ پوست بگیرید و له کنین. باید اینقدرررر له بشن که مثل پوره بشن
هیچ گلوله ای نمونه، وگرنه کتلت وا میره
بعد کیریم سراغ مواد اردی، اب و کره و زردچوبه رو‌روی حرارت میزاریم تا که از کناره ها شروع کرد ب جوش زدن،به یکباره ارد رو‌بهش اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه وسه دقیقه روی حرارت ملایم خمیر‌رو میپزیم وزیر و رو میکنیم دائم، و بعد به سیب زمینی ها اضافه اش میکنیم
تخم مرغ و پیاز رو هم اضافه میکنیم و بعد تمام ادویه ها رو هم میریزیم و ورز میدیم با دستکش، بعد از ورز دادن معمولا خمیرمون باید بدون چسبندگی باشه. یکساعتی درون یخچال استراحت میدیم تا مواد سرد سرد شن و اصلا حتی یکدرصد هم وانره تو روغن.
خوب بعد روغنو داغ میکنیم و کتلت هارو سرخ میکنیم شکلشون بستگی ب خودتون داره ولی این شکلی خوشکلتره😝😜وسطشون رو میتونین با چاقو خط بندازید که وسطشم بپزه و پف نکنه
این کوکو بایدبا حرارت ملایم سرخ شه تا که نسوزه و کامل برشته
منبع: @razicook

http://www.banounews.ir/Fa/News/681157/فوت-و-فن-تهیه-کتلت-ترد-و-خوشمزه
بستن   چاپ