آریا بانو - جماران / یخچالهایی که امروزه تقریبا در تمامی خانهها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده میشوند الهام گرفته از یخچالهای طبیعی هستند که میلیونها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.
نگهداری برخی مواد غذایی مانند نان و گوجه در یخچال نه تنها آنها را تازه نگه نمیدارد بلکه باعث فاسد شدن آنها نیز میشود.
یخچالهایی که امروزه تقریبا در تمامی خانهها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده میشوند الهام گرفته از یخچالهای طبیعی هستند که میلیونها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.
در این که یخچال و فریزرها در نگهداری مواد غذایی مکانهای مناسبی هستند و از فاسد شدن آنها جلوگیری میکنند هیچ شکی نیست، اما نگه داری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آنها و ایجاد باکتری میشود.
در ادامه این گزارش به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد میشود و مصرف آن مضر خواهد بود.
نان: نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک میکند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر میشود و برای مدت طولانی تری قابل استفاده میشود.
موز: برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چرا که سلولهای این
میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد میشوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.
گوجه فرنگی: گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری میشود، اما این که در سرما نگهداری میشود به غشای داخل
میوه آسیب میرساند و طعم و بافت آن را تغییر میدهد.
سیب زمینی:
سیب زمینی بدترین مواد غذایی ممکن برای نگهداری در یخچال است. نشاسته موجود در
سیب زمینی در یخچال و در سرما تبدیل به قند میشود و در حین پخت، این قندها با آمینو اسیدها ترکیب میشوند و مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان تولید میکنند.
قهوه: در
صورتی که
دوست دار قهوه و
عطر آن هستید، به هیچ عنوان آن را در یخچال نگه داری نکنید؛ چرا که سلولهای موجود در قهوه،
عطر سایر مواد غذایی در یخچال را به خود جذب میکند و
عطر خود را از دست میدهد.
http://www.banounews.ir/Fa/News/681343/این-5-ماده-غذایی-را-در-یخچال-نگه-داری-نکنید!