آریا بانو
فوت و فن درست کردن «ترشی لبو و انار» خوشمزه و ملس
دوشنبه 26 مهر 1400 - 02:43:49
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / ترشی لبو و انار
مواد لازم :
لبو 1 کیلو
انار دو عدد
آب لبو 400 میلی لیتر یا 2 پیمانه
سرکه 200 میلی لیتر یا 1 پیمانه شکر یا عسل 3 تا 4 ق.غ
آب لبو منظور همون آب که لبو ها داخلش پخته شده .
لبو و با پوست بپزین تا رنگ خودش و بیشتر حفظ کنه .
این ترشی بعد از 24 ساعت قابل مصرف میباشد ‌ .
لبو هارا خیلی نپزین تا نرم نرم بشن .
ماندگاری لبو 20 روز میباشد داخل یخچال .
نمک نیاز نداره ، انار شیرین باشه بهتره ، سرکه خالی تیز و ترش میکنه . سرکه نیازی به جوشوندن نداره .
از صفحه مستر فودکس

http://www.banounews.ir/Fa/News/681356/فوت-و-فن-درست-کردن-«ترشی-لبو-و-انار»-خوشمزه-و-ملس
بستن   چاپ