آریا بانو
چطور «همبرگر خانگی» ترد و خوش طعم درست کنیم؟
دوشنبه 26 مهر 1400 - 09:06:32
آریا بانو - ایرنا / همبرگرهای دست‌ساز و خانگی به دلیل اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب‌تری برای شما داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه همبرگر:
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیر: به مقدار دلخواه تخم مرغ: 1 عدد آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی دستور پخت و طرز تهیه همبرگر:
1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.
2. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3. مخلوط را در هر اندازه‌ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره‌هایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.
4. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/681522/چطور-«همبرگر-خانگی»-ترد-و-خوش-طعم-درست-کنیم؟
بستن   چاپ