آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیبزمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
سیبزمینی ...... یک عدد
نمک و فلفل...... به میزان لازم
کره...... یک قاشق سوپخوری
پنیر خامهای ..... یک بسته 250 گرمی
خیارشور...... یک عدد، ریز خرد شده
جعفری، شوید...... 2 قاشق سوپخوری، ریز خرد شده
ژامبون گوشت.....100 گرم، ریز شده
نان باگت نرم...... یک عدد
روشتهیه
سیبزمینیرا بعد از شستن با
پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ
پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامهای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
وقتی کاملاً خنک شد خیارشور، شوید، جعفری و ژامبونهای بسیار ریز خرد شده را هم اضافه کنید و مایه را کاملاً هم بزنید تا یکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنید، اما مراقب باشید که نان شکاف نخورد. بعد از مایه آماده شده بر روی نان بمالید و نان را رول کنید. رولت را در فویل یا نایلکس پیچیده و برای مدتی در یخچال یا فریزر (که البته نباید نان یخ بزند) قرار دهید تا سرد شود. بعد نان را از یخچال خارج کرده و در اندازههای دلخواه برش زده و در ظرف بچینید. میتوانید روی رولتها کمی شوید و جعفری بپاشید.
منبع: شور و شیرین