آریا بانو -
آخرین خبر / بریم با ی لبو داغ و دلچسبو و خوشرنگ و کاراملی
این روش پختو از یکی پرسیدم که لبوهاش معرکه بود و همیشه ی صف طولانی ادممنتظر سفارششون بودن
اول لبوهاتونو خوب بشورید بعد
پوست بگیرید داخل قابلمه بچینید ی مقدار از پوستهای گرفته شدرو هم بزارید داخلش
ی نکته این کار باعث میشه رنگش پر رنگ تر میشه قطعا فرق داره با اینکه شما اول بزارید با
پوست بپزه هر چیزی ی فوت کوزه گری داره دیگه 😎😉
بعد روشو اب میریزیم دربشو بزارید سه الی چهار
ساعت به دل صبر بپزه بعد برای اینکه شیرین تر بشه چند راه
❌👇کاملا سلیقه ای دقت کنید
میتونید از نبات استفاده کنید اما حالت کاراملی شکر نداره
میتونید از انواع شیره استفاده کنید اما رنگش تیره میشه به این خوشرنگی نمیشه
میتونید از چند برش چغندر استفاده کنید ولی رنگش کمتر میشه چون چغندر رنگشو جذب میکنه و اونقدر عسلی و کاراملی نمیشه ولی خوب امتحانش ضرر نداره
میتونیدم اصلا هیچی اضافه نکنید و
شیرینی لبو باشه که بعضیوقتا لبوها به شوری میزنه
پس در نهایت کمی شکر جذاب ترش میکنه
نکته اخر پوستهای لبو برای رنگدهی بیشتر در اخر بردارید بزارید کنار
منبع: @basaligheha