آریا بانو
ترفند تهیه کیک پفکی با بافت نرم و لطیف
سه شنبه 27 مهر 1400 - 15:29:34
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / مواد لازم
چهار عدد تخم مرغ
یک و یک چهارم پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری هم پودر هل
شش دقیقه با همزن بزنین 
در این فاصله یک لیوان شیر رو به همراه صد گرم کره بزارین روی حرارت تا داغ بشه و کره ذوب بشه.نیازی به جوشیدن نیست
شیر و کره رو به تدریج اضافه کنین و بلافاصله هم بزنین تا تخم مرغ نپزه
دو پیمانه آرد سفید رو با دو قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک روی مواد الک کنین و با همزن خاموش هم بزنید تا یکدست بشه و بعد پنج ثانیه همزن رو، روشن کنین کف قالب رو من چرب کنید
مواد رو بریزین و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه ، 40 دقیقه زمان بدین تا بپزه
وقتی از حرارت افتاد به راحتی از قالب خارج کنین
عطر و طعمش فوق العادس
منبع: صفحه دیگچه

http://www.banounews.ir/Fa/News/681917/ترفند-تهیه-کیک-پفکی-با-بافت-نرم-و-لطیف
بستن   چاپ