آریا بانو
طرز تهیه اسکون کدو حلوایی
چهارشنبه 28 مهر 1400 - 05:51:16
آریا بانو - اسکونز یا اسکون کدو حلوایی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکون کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم اسکون کدو حلوایی آرد شیرینی پزی 312 گرم شکر قهوه ای 100 گرم بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری دارچین 2 قاشق چایخوری زنجبیل ¼ قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره خنک 100 گرم پوره کدو حلوایی 200 گرم شیر 80 گرم طرز تهیه اسکون کدو حلوایی مرحله اول برای تهیه اسکونز کدو حلوایی خوشمزه ابتدا آرد را به همراه شکر قهوه ای، بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. مرحله دوم در این مرحله کره سرد را به صورت ریز تکه تکه می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا کره به خورد مواد خشک بروند و با هم یکدست شوند. پس از مخلوط کردن، مواد باید مانند خرده نان شوند. مرحله سوم پس از اینکه مواد یکدست شدند، پوره کدوحلوایی را به همراه شیر به کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پوره کدو حلوایی باید کاملا خشک باشد و هیچ گونه آب اضافی نداشته باشد چون باعث خراب شدن بافت اسکونز می شود. مرحله چهارم حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و چسبناک به دست بیاید. در ادامه خمیر را در حد یک دقیقه ورز می دهیم تا منسجم شود، سپس روی سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله خمیر را با وردنه به صورت دایره ای با قطر 1 سانتی متر باز می کنیم، سپس آنرا مانند پیترا برش می زنیم و به 8 قسمت تبدیل می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و خمیرها را درون سینی فر می چینیم. مرحله ششم حالا روی سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. در همین حین فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. پس از گذشت 15 دقیقه سینی فر را از فریزر خارج می کنیم. مرحله هفتم در این مرحله سلفون روی سینی را باز می کنیم، سپس سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا اسکونزها به طور کامل بپزند. برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانیم از شکلات ذوب شده استفاده کنیم.

اسکونز یا اسکون کدو حلوایی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکون کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم اسکون کدو حلوایی
آرد شیرینی پزی312 گرم
شکر قهوه ای100 گرم
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
دارچین2 قاشق چایخوری
زنجبیل¼ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
کره خنک100 گرم
پوره کدو حلوایی200 گرم
شیر80 گرم
طرز تهیه اسکون کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه اسکونز کدو حلوایی خوشمزه ابتدا آرد را به همراه شکر قهوه ای، بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله کره سرد را به صورت ریز تکه تکه می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با قاشق مخلوط می کنیم تا کره به خورد مواد خشک بروند و با هم یکدست شوند. پس از مخلوط کردن، مواد باید مانند خرده نان شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد یکدست شدند، پوره کدوحلوایی را به همراه شیر به کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پوره کدو حلوایی باید کاملا خشک باشد و هیچ گونه آب اضافی نداشته باشد چون باعث خراب شدن بافت اسکونز می شود.
مرحله چهارم
حالا مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و چسبناک به دست بیاید. در ادامه خمیر را در حد یک دقیقه ورز می دهیم تا منسجم شود، سپس روی سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را با وردنه به صورت دایره ای با قطر 1 سانتی متر باز می کنیم، سپس آنرا مانند پیترا برش می زنیم و به 8 قسمت تبدیل می کنیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و خمیرها را درون سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
حالا روی سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه درون فریزر قرار می دهیم. در همین حین فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. پس از گذشت 15 دقیقه سینی فر را از فریزر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سلفون روی سینی را باز می کنیم، سپس سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا اسکونزها به طور کامل بپزند. برای تزیین این شیرینی خوشمزه می توانیم از شکلات ذوب شده استفاده کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/682234/طرز-تهیه-اسکون-کدو-حلوایی
بستن   چاپ