آریا بانو
سوپ بلدرچین بسیار مقوی برای تقویت بیماران
جمعه 30 مهر 1400 - 10:05:10
آریا بانو - چی شی/ سوپ بلدرچین از سوپ هایی محسوب می شود که معمولا برای تقویت بیماران تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ بلدرچین در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
بلدرچین2 عدد
گندم پوست کنده¾ لیوان
سیب زمینی2 عدد متوسط
هویج1 عدد بزرگ
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ بلدرچین
مرحله اول
برای تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه ابتدا بلدرچین را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس 2 لیوان آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه کف های روی سطح آب را می گیریم.
مرحله دوم
گرفتن کف ها باعث می شود که بلدرچین طعم و بوی زهمی نداشته باشد. پس از اینکه گوشت بلدرچین نرم شد، آنرا از قابلمه خارج می کنیم و به صورت ریش ریش خرد می کنیم. به هیچ وجه بلدرچین را با دیگر مواد نپزید.
مرحله سوم
پختن بلدرچین با دیگر مواد باعث می شود که نتوانیم استخوان های آنرا خارج کنیم که این امر باعث می شود استخوان ها در سوپ پخش می شوند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را به همراه مقدار بسیار کمی روغن به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. در ادامه هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه گندم شسته شده به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم گندم لعاب بیندازد و هویج به طور کامل بپزد، سپس گوشت بلدرچین را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به قابلمه می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در صورتی که این سوپ را برای بیماران کرونایی درست می کنید، فقط در آخر مقداری نمک اضافه کرده و از اضافه کردن ادویه خودداری کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/683773/سوپ-بلدرچین-بسیار-مقوی-برای-تقویت-بیماران
بستن   چاپ