آریا بانو
مارمالاد نارنگی خانگی برای انواع شیرینی و کیک
پنجشنبه 20 آبان 1400 - 00:36:54
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم مارمالاد نارنگی
نارنگی بدون پوست1 کیلوگرم
شکر1 کیلوگرم
پودر ژلاتین1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه مارمالاد نارنگی
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد نارنگی خوشمزه ابتدا نارنگی ها را پوست می گیریم، سپس پوست نازک روی نارنگی ها را جدا می کنیم و قسمت گوشتی نارنگی ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس شکر را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که برای اینکه نارنگی به طور کامل آب بیندازد، شکر را باید لا به لای نارنگی ها به صورت پخش بریزیم. در ادامه درب ظرف را گذاشته و آنرا به مدت 6 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا نارنگی ها آب بیندازند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج کرده، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا صبر می کنیم تا آب نارنگی شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب نارنگی کم شد و شربت مارمالاد به غلظت مناسب رسید، زعفران دم کرده را به همراه وانیل به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه داخل یک کاسه کوچک حدود 1 استکان آب سرد می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله نشاسته را به آب سرد اضافه کرده و اجازه می دهیم اسفنجی شود. در ادامه کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار داده و به آرامی هم می زنیم تا نشاسته به طور کامل درون آب سرد حل شود.
مرحله ششم
حالا نشاسته را به مارمالاد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مارمالاد کشدار شود. در نهایت مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم خنک شود. حالا مارمالاد را درون ظرف درب دار ریخته و در یخچال قرار می دهیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/695012/مارمالاد-نارنگی-خانگی-برای-انواع-شیرینی-و-کیک
بستن   چاپ