آریا بانو
طرز تهیه مرغ مراکشی
سه شنبه 9 آذر 1400 - 10:49:31
آریا بانو - مرغ مراکشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مراکش است که با ادویه های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر کتف یا پایین ران مرغ 12 عدد روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری سیر 3 حبه پیاز 1 عدد کوچک پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری پودر تخم زیره 1 قاشق چای خوری زردچوبه نصف قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا 2 قاشق چای خوری آب لیمو 3 قاشق غذا خوری پوست لیموی رنده شده نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان لازم مخلفات مانند لیمو و گوجه به میزان لازم طرز تهیه مرغ مراکشی مرحله اول برای تهیه مرغ مراکشی خوشمزه ابتدا باید گوشت مرغ را طعم دار کنیم، برای این منظور روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، رنده پوست لیمو، فلفل، پاپریکا، زیره، زردچوبه، تخم گشنیز، آویشن و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله سیر و پیاز را به صورت تکه های درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک کرده و به کاسه حای مواد اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. مرحله چهارم پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و تکه های مرغ را درون سینی می چینیم. مرحله پنجم در این مرحله لیمو ترش و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه روی سینی فر را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم و چند سوراخ ریز روی فویل ایجاد می کنیم. مرحله ششم حالا سینی را درون فر قرار می دهیم تا غذا به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزد. در 5 دقیقه پایانی فویل را باز کرده و گوجه فرنگی و لیمو خرد شده را اضافه می کنیم، سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا تکه های مرغ طلایی شوند.

مرغ مراکشی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مراکش است که با ادویه های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ مراکشی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
کتف یا پایین ران مرغ12 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذا خوری
سیر3 حبه
پیاز1 عدد کوچک
پودر تخم گشنیز1 قاشق چای خوری
پودر تخم زیره1 قاشق چای خوری
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا2 قاشق چای خوری
آب لیمو3 قاشق غذا خوری
پوست لیموی رنده شدهنصف قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
مخلفات مانند لیمو و گوجهبه میزان لازم
طرز تهیه مرغ مراکشی
مرحله اول
برای تهیه مرغ مراکشی خوشمزه ابتدا باید گوشت مرغ را طعم دار کنیم، برای این منظور روغن زیتون را به همراه آب لیمو ترش، رنده پوست لیمو، فلفل، پاپریکا، زیره، زردچوبه، تخم گشنیز، آویشن و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر و پیاز را به صورت تکه های درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک کرده و به کاسه حای مواد اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و تکه های مرغ را درون سینی می چینیم.
مرحله پنجم
در این مرحله لیمو ترش و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه روی سینی فر را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم و چند سوراخ ریز روی فویل ایجاد می کنیم.
مرحله ششم
حالا سینی را درون فر قرار می دهیم تا غذا به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزد. در 5 دقیقه پایانی فویل را باز کرده و گوجه فرنگی و لیمو خرد شده را اضافه می کنیم، سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا تکه های مرغ طلایی شوند.

http://www.banounews.ir/Fa/News/708266/طرز-تهیه-مرغ-مراکشی
بستن   چاپ