آریا بانو
ریزه کاری های تهیه کیک قهوه ماستی
يکشنبه 14 آذر 1400 - 05:09:05
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / اسم ایشون کیک قهوه ماستی هست. دنبال قهوه توی مواد نگردید 😂😂
کیک هایی که روش کرامبل دارن به اسم کیک قهوه شهرت دارند یعنی کنارش یه فنجون قهوه خیلی میچسبه😋
درستش کن و بعد میگی چرا این همه سال زندگیم بدون این کیک گذشت 😂😂❤️
کیک قهوه ( کرامبل ) ماستی
مواد لازم برای کرامبل روی کیک
1/3 پیمانه یا 67 گرم شکر قهوه ای
1/2 پیمانه یا 60 گرم ارد الک شده
1 ق چ دارچین
3 ق غ یا 42 گرم کره اب شده
مواد لازم برای مایه کیک
1و 1/2 پیمانه یا 180 گرم ارد الک شده
3/4 ق چ بیکینگ پودر
1/4 ق چ بیکینگ سودا
1/4 ق چ نمک
1/2 پیمانه یا 113 گرم کره نرم شده در محیط
1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
1 ق چ وانیل
1/2 پیمانه یا 113 گرم ماست
طرز تهیه
توی یه کاسه شکر قهوه ای، ارد ، دارچین و کره اب شده رو با هم خوب هم بزنید و کنار بگذارید .
توی کاسه بزرگ مواد خشک ارد ، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک رو با هم بزنید .
بعد شکر و کره نرم شده رو هم بزنید تا نرم و پفکی بشن . یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنید و سپس وانیل رو بریزید و هم بزنید .
حالا در 3 نوبت مواد خشک رو اضافه کنید و در دو نوبت هم ماست بینشون ریخته بشه.
فقط در حدی هم بزنید که مخلوط بشن .
قالب کیک 22x12سانتی متری تون رو کاغذ بندازید و از دو طرف کاغذ آویزان باشه که راحت بتونید کیک رو در بیارید .
کیک رو در فری که در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا جایی که خلال دندون تمیز در بیاد .
یه فنجون چای یا قهوه بریزید و خودتون رو مهمون این کیک بهشتی کنید .
منبع cookingwithleyla

http://www.banounews.ir/Fa/News/710772/ریزه-کاری-های-تهیه-کیک-قهوه-ماستی
بستن   چاپ