آریا بانو
طرز تهیه مربای به؛ عطری ماندگار
يکشنبه 14 آذر 1400 - 05:11:04
آریا بانو - ایرنا / مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی می‌شود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعده‌های صبحانه را هیجان‌انگیزتر و جذاب‌تر سرو کرد.
مواد لازم برای مربای به:
به: یک کیلو شکر: یک کیلو دانه به: به مقدار لازم پودر هل: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم آبلیمو: یک قاشق سوپ‌خوری وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری طرز تهیه و دستور پخت مربای به:
1. ابتدا به‌ها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخم‌ها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود می‌توانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
2. به‌ها را داخل قابلمه می‌ریزیم و آب را به اندازه‌ای که روی به‌ها را بگیرد اضافه م‌کنیم و تقریبا 20 دقیقه می‌جوشانیم تا به‌ها کمی نرم شوند.
3. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را می‌گذاریم .
4. بعد از یک ساعت دانه‌های به را به مربا اضافه می‌کنیم. این دانه‌ها در طی پخت مربا لعاب می‌دهند و مربا بعد از پخت حالت ژله‌ای و مارمالادی به خودش می‌گیرد .
5. با شعله کم حدوداً 4 الی 5 ساعت زمان پخت درنظر می‌گیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.
6. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود 5 دقیقه).
7. سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/710783/طرز-تهیه-مربای-به؛-عطری-ماندگار
بستن   چاپ