آریا بانو
ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا
يکشنبه 14 آذر 1400 - 05:13:30
آریا بانو - خراسان / ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع غذا
ترکیب برای کباب کوبیده
باید برای کباب کوبیده نسبت 60 به 40 را به یاد داشته باشید. مثلا در یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده باید 600 گرم سر دست گوساله و 400 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی استفاده شود. در حقیقت این قلوه گاه است که به علت چرب بودن، کباب شما را خوشمزه می کند. پیاز مناسب برای این میزان گوشت، 200 گرم است.
ترکیب گوشت برای کتلت و برنج مخلوط
می توانید از گوشت چرخ کرده در انواع و اقسام پلوها استفاده کنید. برای این منظور نسبت 55 به 45 را به یاد داشته باشید. مثلا در یک کیلوگرم گوشت 550 گرم گوشت ران گوساله را با 450 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی ترکیب کنید.
ترکیب گوشت چرخ کرده با سویا
اضافه کردن سویا به گوشت می تواند اهداف بسیاری داشته باشد به عنوان مثال کم کردن هزینه ، استفاده کمتر از گوشت قرمز یا کم کردن کلسترول به وجود آمده از مصرف گوشت قرمز و همین طور پیشگیری از آب رفتن گوشت همبرگرها و کتلت ها.
 برای ترکیب کردن گوشت با سویا، برای هر یک کیلوگرم گوشت سردست گوساله یا گوسفندی، نیاز است 300 گرم سویا را به مدت 3 ساعت خیس کنید و آن را آبکش و با گوشت قرمز یک بار چرخ کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/710792/ترکیب-گوشت-چرخ-کرده-برای-انواع-غذا
بستن   چاپ