آریا بانو
نان «بابکا کدوحلوایی» با طعم شکلاتی
چهارشنبه 17 آذر 1400 - 03:28:47
آریا بانو - آخرین خبر / تا فصل کدو حلوایی هست از این نان خوشمزه غافل نشید« PumpkinChocolate Babka»
امروز من براتون نان بابکا کدوحلوایی درست میکنم که داخل خمیرش از کدو حلوایی استفاده میشه ولی برای افرادی که کدو حلوایی دوست ندارند اصلا طعم کدو حلوایی نداره وطعم شکلات قالب هست
مواد لازم جهت درست کردن بابکا کدو وشکلات
شیر ولرم یک لیوان
یک ق غ پر خمیر مایه
2عدد تخم مرغ درشت
نصف لیوان شکر
یک ق چ وانیل
یک ق چ نمک
نصف لیوان کره اب شده
نصف لیوان پوره کدو حلوایی
یک ق غ پودر دارچین
5تا 5/5لیوان آرد
مواد لازم جهت درست کردن شکلات بین نان
3چهارم لیوان شکلات /یک دوم لیوان کره
یک سوم لیوان شکر/نصف لیوان پودر کاکائو
یک ق م دارچین/کمی وانیل
طرز تهیه
اول خمیر بابکا رو با هم درست میکنیم
تمام مواد به جز ارد رو باهم مخلوط کنید وهم بزنید تا یکدست بشه
شیر سرد نباشه داغ هم نباشه چون باعث میشه مخمر بمیره بعد از مخلوط شدن مواد ارد رو کم کم اضافه کنید برای خمیر من 5تا لیوان ویک ق غ ارد استفاده شد آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون سفت نشه باید یک خمیر نرم ولطیف داشته باشید همراه با کمی چسبندگی که بعد از استراحت چسبندگی خمیرتون کم میشه
روی خمیر رو بپوشونید وبزارید تا کاملا حجم بگیره حدود 2ساعت ونیم تا سه ساعت امکان داره زمان ببره
تا خمیرتون حجم بگیره واستراحت کنه مواد شکلاتی بین نان رو درست کنید
کره،شکلات،شکر،دارچین،وانیل،وپودرکاکائو همه رو باهم مخلوط کنید وبزارید روی حرارت تا شکلات وکره ذوب بشه کافی هست حالا بزارید کنار تا خنک بشه وبرای بین خمیرمون از مواد استفاده کنیم
بعد از استراحت خمیر روی سطح کارتون رو آرد بپاشید خمیر رو از داخل کاسه انتقال بدید روی میزتون میتونید خمیر رو دوقسمت کنید ومراحل کار رو مثل من انجام بدیدو در دوتا قالب لوف 20 سانت بزارید خمیر رو با کمک وردنه باز کنید ومواد شکلاتی رو روی سطح خمیرتون پهن کنید وخمیرتون رو رول کنید قسمت انتهای خمیر رو به هم فیکس کنید تا باز نشه
خمیرتون رو از طول به دوقسمت تقسیم کنید وبه هم بپیچید میتونید خمیرتون رو دوقسمت کنید وداخل دوتاوقالب لوف بزارید من ولی خمیرم رو به صورت دایره ای پیچیدم و داخل یک قالب 28 سانت گرد گذاشتم کف قالب رو کمی چرب کنید اگر از قالب میان تهی استفاده کنید شکل وفرم خمیرتون بعد از پخت زیبا تر خواهد شد
خمیرتون رو از طول به دوقسمت تقسیم کنید وبه هم بپیچید میتونید خمیرتون رو دوقسمت کنید وداخل دوتاوقالب لوف بزارید من ولی خمیرم رو به صورت دایره ای پیچیدم و داخل یک قالب 28 سانت گرد گذاشتم کف قالب رو کمی چرب کنید اگر از قالب میان تهی استفاده کنید شکل وفرم خمیرتون بعد از پخت زیبا تر خواهد شد
فرتون رو روی 200 درجه سانتی گرادروشن کنید
روی خمیرتون رو بپوشونید وبزارید حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه استراحت دوم رو انجام بده تا دوباره حجم بگیره حالا خمیرتون رو انتقال بدید داخل فر از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه کمی روی نان طلایی میشه اشتباه نکنید خمیر رو زود از داخل فر بردارید به خاطر وجود شکلات داخل خمیر گاهی اوقات این فکر به وجود میاد که نان داره میسوزه
کمی که نان از داغی افتاد از قالب خارج کنید وبعد از سرد شدن کامل برش بزنید وبا قهوه نوش جان کنید
منبع: brotchen.kuchen

http://www.banounews.ir/Fa/News/711562/نان-«بابکا-کدوحلوایی»-با-طعم-شکلاتی
بستن   چاپ