آریا بانو
طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی
چهارشنبه 1 دي 1400 - 15:05:37
آریا بانو - قرابیه شکلات عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم قرابیه شکلات عسلی تخم مرغ 2 عدد شکر 1 پیمانه روغن مایع ¾ پیمانه عسل 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری شکلات چیپسی به مقدار کافی نمک نوک قاشق مرباخوری مواد لازم رومال زرده تخم مرغ 1 عدد پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی مرحله اول برای تهیه قرابیه شکلات عسلی خوشمزه ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر درون آن اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کش دار شود. مرحله دوم حالا روغن مایع را به همراه عسل به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد، بکینگ پودر و نمک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله سوم در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم. حالا مواد را ورز می دهیم تا خمیری لطیف که به دست نچسبد درست شود. در ادامه فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم. مرحله چهارم حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه به اندازه گردو از خمیر را بر می داریم و در دست گرد می کنیم، سپس خمیر را کمی باز می کنیم و مقداری شکلات چیپسی درون خمیر قرار داده و مجددا گرد می کنیم. مرحله پنجم همه خمیر را به همین صورت شکل داده، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و قرابیه ها را با فاصله از هم درون سینی می چینیم. در ادامه با چنگال یا چاقو روی قرابیه را به سلیقه خود خط می اندازیم. مرحله ششم حالا مواد رومال را درست می کنیم. برای این منظور درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه با فشار دست خمیر را کمی فشار می دهیم. مرحله هفتم در این مرحله با برس از مواد رومال روی خمیر می مالیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از 20 دقیقه قرابیه را چک می کنیم. در صورت پخته بودن آن را از فر خارج می کنیم. مرحله هشتم در نهایت قرابیه را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس بدون دست زدن به آن اجازه می دهیم خنک شود. در آخر قرابیه را از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

قرابیه شکلات عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم قرابیه شکلات عسلی
تخم مرغ2 عدد
شکر1 پیمانه
روغن مایع¾ پیمانه
عسل2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
شکلات چیپسیبه مقدار کافی
نمکنوک قاشق مرباخوری
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ1 عدد
پودر کاکائو1 قاشق چایخوری
طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی
مرحله اول
برای تهیه قرابیه شکلات عسلی خوشمزه ابتدای کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر درون آن اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا روغن مایع را به همراه عسل به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد، بکینگ پودر و نمک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم. حالا مواد را ورز می دهیم تا خمیری لطیف که به دست نچسبد درست شود. در ادامه فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه به اندازه گردو از خمیر را بر می داریم و در دست گرد می کنیم، سپس خمیر را کمی باز می کنیم و مقداری شکلات چیپسی درون خمیر قرار داده و مجددا گرد می کنیم.
مرحله پنجم
همه خمیر را به همین صورت شکل داده، سپس روی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و قرابیه ها را با فاصله از هم درون سینی می چینیم. در ادامه با چنگال یا چاقو روی قرابیه را به سلیقه خود خط می اندازیم.
مرحله ششم
حالا مواد رومال را درست می کنیم. برای این منظور درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه با فشار دست خمیر را کمی فشار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله با برس از مواد رومال روی خمیر می مالیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از 20 دقیقه قرابیه را چک می کنیم. در صورت پخته بودن آن را از فر خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت قرابیه را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس بدون دست زدن به آن اجازه می دهیم خنک شود. در آخر قرابیه را از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.banounews.ir/Fa/News/715049/طرز-تهیه-قرابیه-شکلات-عسلی
بستن   چاپ